Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Shanny1974 woog op het moment van schrijven 57.70 kg (bmi: 21.99).

hallo allemaal

zo weer een bericht van mij.gisteren geen zin gehad.
ik ben zo ongelovelijk moe,ik sta op punt om in te storten,dat gevoel heb ik tenminste,het is geloof ik 3 de of 4de week dat ik gebroken nachten heb,dan komt de een wakker dan de andere,en hun vallen dan wel gelijk in slaap,alleen moeders niet,had me vanmorgen gewoon verslapen,om 8 uur zei me vriend san 8uur!!!
niks voor mij,ik had wel de wekker gezet,en denk weer in slaap gevallen,ik weet het niet meer.
nou gisteren me tuut naar de garage,een nieuwe spiegel en me radio in gebouwt,er zit goed geluidje in de boxen,veel beter dan in die andere tuut.
en ik had al het gevoel dat me banden voor niet tof meer waren,had het gevoel als het geregent had,dat ik glee,en ik had gelijk,de banden waren super gevaarlijk.hij belde en zeg het is niet verstandig om daar mee te blijven rijden het is helemaal niks meer,dus gelijk gekozen voor nieuwe.rekening 204 euro pff maar ja niks aan te doen,veiligheid staat voor alles toch.
gisteren toch even de moed kunnen opbrengen om de kamer van me zoon aan te pakken en was echt nodig ook pfff niet te geloven,nog een paar zakken om uit te zoeken.

zo dat was de dag van gisteren haha.
nu even iets anders,vorig jaar had ik al een artikel gelezen over het geheim van een super metabolisme,maar dat boek(is een pcboek geloof ik)koste 39.95 en dat vond ik duur.maar nu heb ik het weten te bemachtigen.gewoon onder me neus via deze site,iemand had een link op gezet.en het is super intressant:het is wel iets van 253 bladzijdes,en ben nu op de 57ste bladzij.
zo las ik dat je als je vocht vast houd ook een voedsel allergie kan hebben.
aangezien ik nu al dagen daar last van hebt.trok het me aandacht heel erg.er word voorbeelden gegeven welk producten het kan zijn,alleen kost het veel tijd om er zelf uit te vinden welke dat kan zijn.zo heb ik zelf het idee dat het bij mij karnemelk kan zijn.zeker weten doe ik niet,dus nu ervoor gekozen dat niet te drinken en kijken of het dat is anders verder kijken.
zo ook dat je gewicht goed is maar je vetpercentage te hoog is,zoals bij mij dat geval is.
ik ga het verder lezen en mocht jullie intresse hebben,dan kan ik het even zeggen waar jullie het kunnen vinden.

dus mijn doel is nu,weg met de vocht,door middel van de boosdoender te vinden.
niet afvallen qua gewicht maar weg met het vet.

jullie horen van mij

February 5, 2010 om 04:43
Hee hee,

Ik had het boek South Beach diet besteld. Heel goed boek waarin het gaat over goede en slechte vetten en goede en slechte koolhydraten. Echter geven hun aan om de koolhydraten zoals brood ook te schrappen, en dat gaat mij te ver. Ik eet lekker mijn volkorenboterhammetjes nog. Toch heb ik niet het idee dat het geldverspilling was, want er staan wel handige weetjes en feiten in. Ik pas gewoon mijn eetgewoonten tot op zekere hoogte aan, ik wil het mezelf niet té moeilijk maken, want anders kan ik straks niks meer eten zonder aan te komen!!

Wat balen dat het met jou niet zo goed gaat qua slapen en op instorten staan.. Neem lekker de tijd voor jezelf en probeer van het weekend lekker bij te komen!
Ben wel benieuwd naar dat boek, dus als je een link hebt, heel graag!

Sterkte en succes (F)

Liefs Bonita
February 5, 2010 om 09:59
Hoi Shanny.

Waar staat de link van het boek? Even lezen vind ik ook interresant.
Het boek South Beach diet kan ik bij de bibliotheek lenen.
Als je toevallig een lactose intolerantie of een koemelkallergie heb ,
kan ik je heel goed helpen.
Mijn zoon en dochter hebben een lactose intolerantie, vandaar dat ik er al de nodige ervaring mee heb.

Groetjes appelperzik
February 6, 2010 om 02:46
Hey!

Ik heb ook al een paar dagen slecht geslapen misschien ligt het aan het weer of aan dat het misschien meer maanlicht aanwezig is? Ik hoor meer mensen hierover dan men slecht slaapt. Wel goed dat je voor nieuwe banden bent gegaan want veiligheid gaat voor alles alleen het kost zoveel even een nieuw bandje :(

Fijn weekend!

:jeffery:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan