Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Nanoontjuh woog op het moment van schrijven 74.40 kg (bmi: 26.68).

74.4 kilo alweer.. gaat hard.. Als ik had geweten dat dit zo leuk was had ik het wel al eerder zo lang volgehouden hoor.. Lekker bewegen, gezond en goed eten en dan lekker kilotjes kwijtraken.. Heerlijk, doet mijn ochtend weer goed om dat op de weegschaal te zien.. En halverwege de oranje zone van de BMI schaal.. Nog even en ik hoop dat ik 'm in het groene kan krijgen hihi...
Strakjes weer even werken, :boodschappen:, zorgen dat alle klanten gezellig hun boodschappen krijgen en met een lach de winkel uit gaan haha.. Dat is mijn doel vandaag.. En vanavond zelf even het dorp in om nog wat dingetjes te halen, dan lekker op tijd mijn bedje in :zzzz:, want morgen moet ik ook al weer vroeg beginnen te werken.. Na het werk stap ik snel in de auto :autoramenkrabben: en rijd ik -voorzichtig natuurlijk- naar mn vriend toe.. En dan is het weekend alweer voorbij en begint de volgende week alweer.. Eerste week van februari alweer voorbij.. Wat gaat de tijd weer snel...
Trouwens, wat is Belle en het Beest toch niet goed voor kinderen :belle: :beest:; "Je hoort er bij, heb je pech, al die zorgen eet je weg." uit het liedje Kom Er Bij... hmmm... :eek:
:dagmickey::byebye:

February 5, 2010 om 06:23
Het gaat heel erg hard op dit moment. Ik kan je zo echt niet bijhouden. Maar ik ben echt heel erg trots op je resultaat.
Gelukkig gaat het bij mij ook lekker nu, al zou ik graag willen dat het net zo snel gaat zoals het bij jou gaat.. maar ik kom er wel, net zoals jij.
Nog even en we staan in de groene zone (:

Ik zie jou morgen, lief.

En wat een slecht liedje eigenlijk :O
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan