Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

ELLIZ woog op het moment van schrijven 70.70 kg (bmi: 28.68).

:moggu2:

Het gaat hier eigenlijk nog steeds hetzelfde...niet echt goed dus...

Gisteren was de dag goed begonnen, maar heel slecht geëindigd...
's Morgens heb ik een shake gedronken, 's middags ben ik gaan zwemmen, en daarna heb ik een kop verse soep, 2 wasa sport+ met tonijnsla en komkommer gegeten. Niet slecht hé. :)
Als warme maaltijd had ik een speciale pasta gekookt, en daarbij had ik een ongewone maar lekkere saus verzonnen. Gewoon gekeken wat er nog in de koelkast lag...
:spaghetti2:

Mijn saus bestond uit: 2 lenteuitjes en 3 hele preien fijngesneden en aangestoofd in olie, daarbij enkele fijngesneden gedroogde tomaatjes (op olie), dan garnaaltjes en gerookte zonnevis erbij. En tenslotte een beetje witte saus (gemaakt van water en poeder). Alles op smaak gebracht met een blokje maggi met zachte kern/knoflook.

Maar we hadden deze pasta redelijk vroeg op de dag gegeten. Ik denk dat dat misschien de reden is waarom het nadien foutliep...
's avonds heb ik dus 1 modifast snackreep, cashewnoten, soyapudding met hagelslag, 1 blokje chocolade en een halve zak chips gegeten... En tussendoor nog 1 liter sinaasappelsap...
Ik had echt overal zin in, alle smaken door elkaar. En hoewel er hier genoeg gezonde voeding in huis is, had ik daar echt geen zin in. Mijn lichaam vroeg om die troep. Erg hé! :pruil:

Natuurlijk stond er vandaag 200 gr meer op de weegschaal. :(
Ik hoop dat ik vandaag maat kan houden. Ik ga mezelf deel 2 van de chips nog toestaan, anders blijft die zak me toch maar roepen "eet mij", en voor de rest wil ik alleen nog maar 'good food' eten. Gelukkig moet ik werken tot 20 uur 30, en ga ik daarna tot 22 uur naar de aquajogging.
Daardoor is mijn avond veel korter, met ook minder kans op zo'n vreetbui zoals gisteren...

Ik ga dus weer mijn best doen, hopelijk lukt het!
Groetjes,
Eliz. :botje:

February 6, 2010 om 01:16
Meisje, meisje toch! Ik denk dat iedereen wel eens van die dagen heeft. En die 200 gr, die zal er zo vanaf zijn. Nu niet meer aan gisteren denken maar aan vandaag en morgen. Gewoon verder gaan! En op zo'n moment moet je er aan toe geven, ik kan dat. Je moet het gewoon niet laten escaleren.
Volhouden hé en een virtuele trap kan ik je altijd geven als je dat nodig hebt, hahaha !!
Veel succes dit weekend en geniet ervan.

Gr,Inge
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan