Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Snoepdany woog op het moment van schrijven 95.80 kg (bmi: 29.90).

Het gaat hier niet hard en dat stimuleert me niet. Aan de andere kant weet ik dat snel afvallen niet helpt en dat het ook beter langzaam kan gaan. Maar het valt me soms erg zwaar.......

Vanmorgen op de weegschaal gestaan (een nieuwe, zodat ik niet weer gefopt kan worden door 10 verschillende gewichten in 1 minuut tijd) en er was ongeveer 0,4 gram af. Maar ook weer centimeters op buik en taille. Dus het gaat er wel af, maar voor mijn gevoel zeer zeer zeer traag. En ik moet me soms ook echt inhouden niet enorm te gaan snaaien als frustratie dat ik niet afval, want dat helpt natuurlijk helemaal niet. Dus ik spreek mezelf regelmatig toe en laat me heel soms gewoon een klein beetje gaan :)

Op naar een nieuwe week, hopelijk zijn we volgende week allemaal weer wat afgevallen!

Fijn weekend allemaal!

February 9, 2010 om 03:10
Hee Daan!
Hier ging het ook allemaal erg langzaam. Sterker nog ik hield heel lang vocht vast door menstruatie. Pfff, keimoeilijk om er dan niet het bijltje bij neer te gooien. Ik stond regelmatig voor de kast om te kijken wat ik zou gaan pakken. Ik weet niet waarom het deze keer wel lukte maar ik heb me er toch niet aan toegegeven. Ook wel omdat ik de echt lekkere dingen niet in huis had! ;)
Vanmorgen eindelijk het overtollige vocht eraf! Eindelijk weer 83,3 kg! Hehe, nu weer met frisse moed ertegenaan!
Kom op he Daan, we kunnen het! Op naar de zomer van 2010! De zomer waarin we eindelijk zekerder over onszelf zullen zijn!

Groetjes, Emma
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan