Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Babs10 woog op het moment van schrijven 83.70 kg (bmi: 24.99).

Blijf nu stabiel maar kan ook niet anders; ging wel erg snel.

Ben eens nagegaan wat mijn verleidingen/zwakke plekken zijn, hier komen ze:

Wijn. Of alcohol in het algemeen. Punt is dat je na 1 glaasje denkt, ook door de alcohol, "oh wat lekker en wat geeft het, ik neem er nog 1"
En daarbij smaakt een nootje en een stukje kaas natuurlijk ook overheerlijk.

Verder vet broodbeleg zoals krabsalade, gerookte kipsalade, allerlei soorten franse en italiaanse kaas. En kan op een pistoletje.. of 2-3. Wat over is smeer ik dan het liefst 's avonds op een toastje.. bij een glas wijn natuurlijk.

Mijn plan is om dat beleg maar even niet te kopen. Wat ik als alternatief ga doen in het weekend, is elk weekend 1 maar niet meer dan 1 per keer, speciaal pistoletje te maken met lekker speciaal beleg, maar toch niet vet. En waar niet veel van overblijft in een bakje. Bv. mayo light met ger. kipfilet en avocado en sla. Of mayo light met tomaat en ei. Toch wat speciaals waar ik naar uit kan kijken, want anders hou ik het niet vol.
Ik geef eerlijk toe dat ik gisteren tòch weer een fles rood heb opengemaakt. Heb 1 glas op en moet het t/m het weekend hiermee doen.

February 5, 2010, gewijzigd door Baronesse op February 5, 2010 om 06:14
Goede plannen, zeg, moet ik ook weer gaan doen. Het leuke ervan is dat je van dat pistoletje in het weekend echt mega gaat genieten. Veel meer dan dat je elke dag doet, juist omdat je het elke dag neemt...

Verder kun je je doordeweekse eten overigens wel heel lekker maken. De farmersalade van Johma, en ook hun kipkerriesalade is niet zo overdreven slecht bijvoorbeeld. Of een salade met gerookte kip, pijnboompitten en veel groente, en caesardressing. Niet overdreven, maar lekker om te genieten. Jezelf teveel ontzeggen werkt natuurlijk averechts uiteindelijk.

Soms denk ik (en dat mag wel vaker) bij/na een glas wijn heel bewust of mijn lichaam nog zin heeft in meer. Meestal niet het geval. Mijn hoofd wel. Maar daar moet ik dan niet zo naar luisteren.
Onbekend
February 5, 2010 om 09:40
Héél goede voornemens!! Als je alles wat je nu opnoemt een tijdje weglaat, ga je heel zeker snel resultaat zien!
Heerlijk dat soort pistoletjes met beleg, maar het tikt behoorlijk aan. Ik zou echt niet afvallen als ik dat zou blijven eten. Een keer per week kan natuurlijk geen kwaad, en er zijn genoeg gezonde, niet zo vette en toch erg lekkere dingen te bedenken.
Alcohol blijft een heel lastig iets. Zeker in combinatie met de kaasjes en de nootjes, dat wordt gegarandeerd te veel. Zelf heb ik het daarom maar even een tijdje geschrapt. Bij het afvallen kan ik dat echt niet gebruiken.

Geniet van je weekend, je pistoletje speciaal en de rest van je flesje rood!!
February 6, 2010 om 04:20
ik krijg trek als ik dat allemaal lees. Hou je in hoor!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan