Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

QruunSchram woog op het moment van schrijven 105.30 kg (bmi: 28.56).

Hallo daar,

ben ik er weer eens na al die tijd. kwam door freija met haar verhaal over dikke en kale mannen.
ben van plan weer wat vaker te komen, ook omdat ik binnenkort weer eens een kleine afvalpoging ga ondernemen. dan zal ik ook weer eens op de weegschaal gaan staan.

ik ga goed!
ik zal jullie eens nalopen om te kijken hoe jullie allen gaan.

:qruunschram:

February 6, 2010 om 06:33
Hallo! :hallo:

Leuk weer eens iets van je te horen! :jippie: Ben zelf ook een paar maanden afwezig geweest, maar sinds begin januari weer serieus bezig. :lieveweegschaal: Hoop jou hier ook weer vaker te mogen lezen!

Groetjes,

:floortje36:
February 11, 2010 om 11:10
Heee

Welcome back!

X Bengel
February 24, 2010 om 06:56
Hey stranger,

dat was ik hier ook een beetje geworden, maar back in town, net als jij.
Leuk!

Tot gauw
Annemiek (voorheen Miekez)
Onbekend
July 20, 2010 om 05:23
Hoi!

Heb erg moeten lachen om je boek. En ben blij nu te weten hoe dikke mannen bij internetdaten denken over dikke vrouwen hahahaha.

Wanneer verschijnt je volgende boek?? :-)

Groet Caroline
August 19, 2010 om 03:16
Dat vaker komen is tot nu toe nog niet helemaal gelukt, of wel? ;)

Succes anywayz....

Irene
October 9, 2010 om 18:07
Hoest doen we dr nog wat aan ??? :afvallen100%::allesanders:
January 3, 2011 om 14:29
Hallo! :hello:

Hoe is het hier? Lang niks van je gehoord. Jammer! Heb jij nog lijnplannen voor 2011?

Ik ben vandaag weer begonnen! :jippie: Hier was het een ramp de afgelopen maanden! Mijn uiteindelijke nieuwe begingewicht vanmorgen kwam helaas boven de 100 uit, :beschaamd: maar ik heb het wel eerlijk ingevuld. Ik sta er ook niet echt van te kijken, want ik heb nogal veel gevreten :vreten: de afgelopen dagen. Hoop (en verwacht stiekem ook) dat die eerste 2 kilo's er weer snel af zullen gaan, :pijldown: zodat ik voor mijn gevoel toch op 100 kan beginnen. Vanaf dat punt streef ik naar een halve kilo per week. Als ik dat haal, ben ik 'dik' :grinnik: tevreden.

Vandaag viel eigenlijk wel mee. Waarschijnlijk omdat ik nog vol zat van gisteren. :opgeblazen: Maar mijn moeilijkste moment is 's avonds en dat moet natuurlijk nog komen. Wil bovendien vanavond nog gaan bewegen. :loopband2: Hoop dat we dat zullen kunnen opbrengen! Zal niet meevallen na een paar maanden helemaal geen beweging. Denk wel dat er spinnewebben op onze fitnessapparaten :crosstrainer: zullen zitten! :haha:

Ik hoop ook weer eens iets van jou te horen. Misschien kunnen we elkaar weer stimuleren om ervoor te gaan? Ik wens ons allebei héél veel succes! We gaan (weer) knallen! :happynewyear05:

Groetjes,

:floortje36:
March 5, 2012 om 12:40
Hey Qruun!

Ik ben een tijd weggeweest, maar weet terug! Wij zagen elkaar ooit op de beurs en hadden die dat beide nog 11kg te gaan om af te vallen...Ik heb in de tussen tijd mijn streef gewicht van 54 gehaald ben ook een half jaar op gewicht gebleven en toen ging het weer mis....Met 57KG ben ik weer hier begonnen om dat ik toch echt 7kg wilde afvallen...Mjha...het lijkt me maar niet te lukken, ben inmiddels ECHT weer terug bij af! Ik weeg weer over de 70! :O En moet nu dus WEER 20kg afvallen...

Hoe gaat het met jou? Jij ooit je streef gewicht behaald?

Groeten,
Claudia (Ooit DikkieDik77/Wolk77)
April 27, 2012 om 12:01
Hey Qruun,

Heb je boek gelezen en heb regelmatig schaterlachend op de bank gezeten tot groot vermaak van m'n vriend. Complimenten voor je schrijfstijl!

Groeten, Maike
Onbekend
July 2, 2012 om 14:21
Dik en Kaal? Robert Vuijsje is toch ook niet direct een slanke den en volgens mij wordt Kluun ook al kaal. Nou dan ben jij dus een combi van beiden. Dus hoppa laat je weer eens zien (= lezen)

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan