Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Superchubby woog op het moment van schrijven 186.00 kg (bmi: 55.54).

Gezamelijke operatie
Ik kreeg zojuist een telefoontje van dokter van Selms (de plastisch chirurg) zoals hij beloofd had te doen. Hij heeft overleg gepleegd met doktervan Wagensveld (de chirurg) over de operatie waarbij het blok aan mijn been wordt verwijderd. De operatie zal alsnog gedaan worden in een gezamelijke operatie. Tezamen met de plastisch chirurg en de chirurg. Grote nieuws is dus dat het gaat gebeuren! YES! Dat klinkt als muziek in de oren

Hij zei wel dat het een hele grote organisatie en planning is om het allemaal te regelen. Allereerst moeten natuurlijk de beide agenda’s van de chirurgen samenlopen qua planning. Er moet een IC bed klaar staan voor het geval dat. Bloed geregeld worden. Ik moet nog een consult hebben met de anesthesist die uiteraard ook toestemming moet geven. Het is de gedachte dat ik een dag voor de ingreep opgenomen wordt. De operatie zelf zal zo’n 4 uur in beslag nemen dus daar moet ook een operatiekamer voor geregeld worden. Enfin een hoop geregel dus voor de heren chirurgen. Daar heb ik wel alle vertrouwen in dat ze het goed zullen doen.

Volgende week woensdag komt Agis langs om mij te onderzoeken en te bekijken hoe en wat er gebeuren moet. Daar kon dokter van Selms trouwens niets over zeggen. Hij zei dat het bekeken moet worden tijdens de operatie. Natuurlijk zo veel mogelijk, maar dat hangt van allerlei factoren af die niet te voorspellen zijn. Dat wordt dus wakker worden met een verrassing

Ik ben blij dat de hele molen weer in gang is en dat er binnenkort een datum geprikt gaat worden. Dan kan ik helemaal naar die datum toe leven en me er mentaal op instellen. Dit zal wederom een grote mijlpaal worden. Het gaat goed komen!

:superchubby:

February 5, 2010 om 12:55
Super! Ben reuze benieuwd. Wat zal dat een verádeming zijn als je weer normaal kan lopen. Leef maar lekker naar dat moment toe, dat doe ik ook! Elke dag is er weer één minder.

Groeten,
Joke
Onbekend
February 5, 2010 om 13:21
Beste Eric,
Gelukkig weer een stap verder.!!!!!
Ik vond het al zeer vreemd,in het vorige dagboekje, dat alleen een plastisch chirurg zo'n operatie uit zou voeren, dat is onmogelijk.
Een algemene chirurg hoort erbij te zijn om zo'n kolos van een gezwel te verwijderen en niet alleen een plastische chirurg.... en er zal weefsel opgestuurd worden.
Het hoort gewoon zo, dat horen hun te weten.
Ik wens je veel succes de komende tijd. groetjes ijslandse
February 5, 2010, gewijzigd door Ranarana op February 5, 2010 om 14:08

:yes2:

TOI, TOI, TOI,
Fantastisch bericht.
Toi,Toi,Toi

:petjeaf:
February 5, 2010 om 17:32
Hallo eric,
Het is wat laat maar ik las net pas jouw dagboek. Wat ontzettend fijn dat alles nu gepland gaat worden. Hoop dat ook AGIS hier voor jou positief in beslist!
uit ervaring weet ik dat je schildklier behoorlijk dwars kan liggen. Ik ben er ruim 30 kg door aangekomen en het gaat er moeilijk af. Ik duim voor je dat alles zsm bekend wordt en je snel naar een datum kunt toeleven. Wij leven met je mee!
Groetjes
Olga
February 6, 2010 om 04:57
wat een goed nieuws, ik ben zo blij voor je!
February 6, 2010 om 06:43
Geweldig nieuws! Heel veel succes en natuurlijk duimt iedereen met je mee, dat de operatie maar zo snel mogelijk plaats gaat vinden!
February 6, 2010 om 07:11
Goed nieuws man.
February 6, 2010 om 08:31
hoi hoi

kei goed nieuws
wat zul jij straks rennen zeg
ik hoop dat het snel gebeurt voor je

liefs spoedniek
February 6, 2010 om 09:22
super te horen dat bij jou ook weer het een en ander
op stapel staat
ik hoop dat je er net zo van opknapt als ik van mijn
operatie

gr. liesbeth
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan