Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Rosa88 woog op het moment van schrijven 61.10 kg (bmi: 23.87).

Pfff, I've had a bad day! :S

Nee, ik heb geen gigantische eetbui gehad of zo, maar het was meer emotioneel gezien een slechte dag.
Het afvallen put me geestelijk en lichamelijk uit. En dat had ik niet zo door toen ik elke dag met mijn erasmusmaatjes leuke dingen deed; feestjes, cappuccinoos drinken, stedentrips doen, shoppen. Maar nu is iedereen weg! Zelfs de Italianen zijn allemaal klaar met de tentamens en terug naar hun ouders (in Bologna wonen vrijwel alleen studenten).
Dus nu is mijn sportschool mijn tweede huis omdat ik eigenlijk toch niks beters te doen heb. En zelfs daar zou ik voor mijn plezier zijn als ik maar resultaten zou zien, maar er gebeurt niks, niet in gewicht en niet in centimeters. Ik doe zo ongelooflijk mijn best en dat sloopt me echt!
Zoo, good to have that off my chest. Misschien moet ik toch maar een blog bij gaan houden, of wat vaker mailen met het thuisfront, zoals mijn buddy suggereerde ;) Morgen is alles vast weer beter :)

Liefs,
Kyra

February 23, 2010 om 05:38
He stille! Waar hang je uit? Hopelijk niet in een of andere eetbunker ;-)
Liefs
February 27, 2010 om 08:36
Nou vooruit dan maar :P
Tof zeg dat je naar Finland kon. Was het een leuke vakantie, excuseer, nuttige studiereis? ;) Waar zaten jullie? Helsinki?
Een kilo erbij is nog wel te overzien, misschien heb je nu wat meer rust qua afvallen (itt het moment dat je bovenstaand dagboek schreef) omdat je er even een tijdje niet zo mee bezig bent geweest? Wat meer eiwitten in je voeding zou best wel een goed idee kunnen zijn, zeker als je zo vaak naar de sportschool gaat (tbv spieropbouw). Hou me maar op de hoogte ;)
Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan