Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Geschreven door Suzefluus

Hoi!

ok ok .. leven met weegschaal biedt ook geen uitkomst. Hmm t gaat niet lekker met lijnen en ik kom alleen maar aan. Geen idee wat er met me aan de hand is maar ik kan mezelf niet herpakken! Is het motivatie? spelen er andere dingen mee? Geen idee. Maar laat ik het eens op motivatie houden. Waarom wil ik afvallen.. ja omdat ik een mooie bruid wil zijn in september. Maar ook het regelen van de bruiloft e.d heeft momenteel ook niet echt mijn motivatie, dus kan ik er wel inkomen dat die jurk dus ook niet op nummer 1 staat. Dus nee dat is geen motivatie voor mij.. Ik vraag me ook af, moet ik mijn motivatie zoeken in het externe? Hmm .. en met dat ik de vraag stel weet ik het ( eigenlijk zo simpele ) antwoord al, NEE! En ik ben daar ook zo klaar mee.. getver!

Ik wil afvallen om me mooi te voelen.. ik wil me zekerder voelen... Maar kan ik dat vinden in het lijnen en daardoor afvallen? Nou deels misschien maar dan moet ik nog altijd eerst accepteren dat ik ben wie ik ben.. En dat emoties zijn die ze zijn en dat ik die ook gewoon kan voelen.. Dus niet weg eten. Grmbl.. Moet ik nu ook al psychologie op mezelf gaan toepassen?!?

Ja, ik moet met de billen bloot. Ik ben begonnen aan een training "denk je slank." en momenteel word ik alleen maar geconfronteerd met mijn eigen gedrag. Ik weet dat ik een emotie eter ben, maar waar ik steeds meer achter kom is dat ik ook gevoelig ben voor geuren, lekkere dingen zien etc. Dus externe eter. Ik moet daar wat mee. En lijnen en afvallen leveren me tot nu toe alleen maar jo-jo-en op. En zoals al lang tijd ben ik daar klaar mee.

Tsja.. maar lullen.. ok ok reflecteren, levert me niet direct resultaat op.En so the battle begins. Ik strijd tegen externe lekkerheden en probeer inzichtelijk te kijken waarom ik die kliekjes naar binnenschuif en waarom ik als ik uit mijn werk kom een (vr)eetbui krijg. Beloon ik mezelf? of..

Hier ben ik dus mee bezig. Ik wil het jullie gewoon laten weten en ik zal mijn vorderingen ook blijven beschrijven. voornamelijk omdat ik weiger dit alleen mee te moeten maken .. Dus alsjeblieft.. reageer als je het herkend of gewoon iets toe te voegen hebt. Ik nodig je hierbij uit. Ik ga met de billen bloot.. maar heb wel hulp nodig.

Liefs SuuS

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan