Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 5, 2010

Jati woog op het moment van schrijven 132.00 kg (bmi: 45.67).

Hallo allemaal!

Vandaag helaas geen kans gehad om te wegen, het liep hier vanmorgen nogal hectisch, Jasper blijkt een tik van de buikgriep te hebben ook en die had zichzelf nogal vervuild, dus die lag vanmorgen om half zeven al in een badje. Verder wel lekker dagje gehad en ik heb het valt af boek gekocht. Vanaf maandag ga ik dan proberen die schema's te volgen. Ben heel benieuwd. Het ziet er wel goed uit en je eet nog eens wat anders, dat is natuurlijk altijd goed. Verder gaat het vandaag wel weer lekker met oppassen met wat ik eet. Gisteren niet helaas. Maar goed, niet terugkijken maar vooruit! Vandaag ging goed en daar ben ik trots op!

:jati:


:update: 6 februari

Toch weer iets afgevallen deze week, eindelijk weer! Ok het is nieet veel maar toch 4 ons eraf en nog belangrijker: de motivatie lijkt volledig terug te zijn. Dus volgende week vrijdag/zaterdag minstens 1 kilo eraf! Ik ga ervoor!!!!!!!!

February 9, 2010 om 02:46
Fijn dat je zo gemotiveerd bent! Herken dat wel, als je afvalt wil je meer en als het lukt voelt dat super! Ga weer voor dat gevoel eind deze week!

:mamananda:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan