Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Smikkel1983 woog op het moment van schrijven 115.50 kg (bmi: 36.45).

Week 4. Zojuist een duidelijk minder resultaat -0,8 kilo. Persoonlijk vind ik dit tegenvallen maar ik moet ongesteld worden. Ik houd dan altijd wat vocht vast. Ik ben dus nu al benieuwd naar het resultaat van volgende week, dat zou dus iets meer moeten zijn. Minimaal -2 kilo. Op zich gaat het nog steeds goed. Die repen zijn echt een verlichting net als s'avonds een stukje vlees. Misschien is dat ook wel de reden dat dat het nu even minder snel gaat. Ik heb me voorgenomen dat er minimaal 1 tot 1,2 kilo in de week eraf moet. Het is natuurlijk een erg duur product en dan wil je wel resultaat zien.

Met het honger gevoel gaat het goed. Weinig last van eigenlijk. De andere verleidingen zijn soms lastig. Nu uit honger dus maar gewoon uit lekkere zin.

Deze week was dus even minder maar hopelijk komt het volgende week weer helemaal goed! Hoe is het bij jullie?

Groetjes :smikkel1983:

Onbekend
March 7, 2010 om 11:12
Hoi hoi

Ik snap dat je -0,8 wat teleurstellend vind, maar ik vind het echt top hoor! Dat is toch bijna een kilo. Sjouw maar even een dagje rond met een kilopak suiker op je arm, dat ben je snel beu. Je bent dat mooi maar kwijt!
(+)*8*
Ik begrijp dat je graag meer kilo's er vanaf wilt zien gaan, vooral omdat Prodimed een duur programma is. Het komt allemaal wel goed, net wat je zegt: extra reepje, vlees mag nu ook en ongesteld.. volgende week is er vast meer vanaf!
:zethemop: You can do it! :yes:

liefs,

Daan
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan