Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Kellymaron woog op het moment van schrijven 112.50 kg (bmi: 36.73).

Tot nu toe de hele week niet gesnoept en het gaat redelijk. maandag toen ik begon woog ik 107.2 donderdag ging ik weer op de weegschaal en woog ik 106.4. vrijdag erop en dat was 106 dus toen was er al 1,2 kilo af maar toen ik vanmorgen op de weegschaal stond woog ik weer 106.2 maargoed het kan schommelen per dag dus daar ga ik me niet te druk om maken. Misschien eet ik wel te weinig juist dus toch maar wat meer eten maat natuurlijk wel gezond.

March 7, 2010 om 03:04
Heeej

Ik zie dat je hier nieuw bent! Maak je geen zorgen over die grammetjes die omhoog of omlaag gaan. Maak je pas zorgen als het verschil per dag meer dan 2 kg is. Want soms door vocht, of door vezels, of door wat dan ook, wegen we meer de volgende dag. Niet schrikken dus, het belangrijke is dat het week na week steeds ietjes omlaag gaat!! En naruulijk vertrouwen hebben dat als je goed eet en sport toch gewoon MOET afvallen, kan niet anders!

Successs :)
March 7, 2010 om 07:52
hej naamgenootje!

lief dat ik je motivatie ben zo zie je maar weer dat iedereen elkaar hier motiveert!

op deze site maakt het niet uit hoe dik of dun iemand is, bijna iedereen is ontevreden over zichzelf. Vrouw-eigen denk ik haha!

maar een tip: niet elke dag wegen! want op een dag houd je meer vocht vast dan op andere en de weegschaal kan je dan gaan demotiveren en dat zou jammer zijn!

maar je bent in ieder geval al goed begonnen, ga zo door!

:youcandoit:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan