Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Essebesje1968 woog op het moment van schrijven 86.80 kg (bmi: 27.40).

:goodmorning: het zonnetje schijnt hier ook al lekker vanmorgen, heerlijk!
En wat ben ik weer blij met de weegschaal :lieveweegschaal: na 3 weken kwakkelen gaat het eindelijk weer berg afwaarts! :dalendelijn: nog even en ik kan mijn streefdoel in positieve zin aanpassen. Was van plan om heel verantwoord ongeveer 2 kilo per maand af te vallen maar het gaat (gelukkig hoor) iets sneller. Was gisteren precies 2 maanden bezig en zat toen op -10,9! En dat allemaal door zo weinig mogelijk te snoepen, lekker veel te bewegen en "gewoon" te eten. En dan zeggen ze altijd dat afvallen boven de veertig zo moeilijk gaat .... kan er gelukkig nog weinig van merken. (even afkloppen onder de tafel :muwhahahaha:)
Nou vanmiddag ga ik me lekker laten verwennen door de schoonheidsspecialiste, heerlijk 1,5 uur met mijn ogen dicht genieten. En morgen ga ik naar de voorjaarsbeurs in de trade mart in Utrecht. En nu nog even lekker een uurtje de crosstrainer :crosstrainer: op, ben weer helemaal gemotiveerd!

:eenfijnweekend:

:babe02:

Onbekend
March 6, 2010 om 11:44
Ha Esther,

Klinkt goed allemaal!
Heerlijk dat het afvallen je zo goed lukt - ik herken het hoor - ga niet zo snel als jij maar vindt het prima vol te houden!

En dat zonnetje is inderdaad heerlijk - die kwam hier pas in de loop van de morgen en er waait wel een koude wind maar die zon alleen al geeft bendes nieuwe energie!

Groetjes,
Maril
March 9, 2010 om 07:28
Hoi Essie,

Gaaf dat je grafiek weer lekker aan het zakken is! Fijn gevoel moet dat voor je zijn, zeker als het zo'n poos goed gaat en dan ff op het plateau ligt te spratelen. Ik zit ( of zat ) daar ook, nog even wachten wat de komende week doet voor me! Geniet van je week, vrienden en familie!
kuss Pat
March 9, 2010 om 08:05
Hoi Esther,

Wat ga jij goed zeg. Sorry dat er even radio stilte was van deze kant.
Ik ga het weer oppakken en kwam/kom steeds niet over de 5kg verlies heen en nu weer aangekomen door de rode vlag zucht. Maar ik ben blij voor jou dat je zo lekker gaat en ga dat gebruiken om mezlef te motiveren.

groetjes Ingrid
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan