Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Kaatje19700 woog op het moment van schrijven 105.00 kg (bmi: 39.04).

Goedemorgen allemaal,

Vanmorgen flink afgestraft voor de vreetweek in de week van mijn verjaardag. 1 Kilo erbij. Omdat het afgelopen week weer goed is gegaan, denk ik dat ik in die week 1,5 kilo eraan heb gevreten en dat er nu weer een halve kilo af is. Echt een rotafsluiting van een rot week.

Auto staat nog steeds in de garage. Eigenlijk was hij gisteren klaar, maar tijdens het proefdraaien bleek er nog iets anders kapot te zijn. Weer wachten dus. Dvd-recorder is weer terug naar Mediamarkt, duurt 3 weken voordat ie klaar is. Mijn tas is nog steeds niet klaar (ging ook na 4 maanden al kapot, zit gelukkig nog garantie op) en gisteren heeft Rick mijn armbandje bij Lucardi opgehaald. Slotje was kapot en is nu gemaakt. Jammer alleen dat ze het verkeerd om hebben gedaan, nu krijg ik zelf niet meer dicht en ook niet meer open. Lekker slim!!

Afgelopen vrijdag zouden we een kijker hebben voor de flat. Zij had vorige week vrijdag gebeld voor een afspraak, maar heeft die maandag alweer afgezegd omdat ze het financieel niet zou redden. Natuurlijk hoor ik dit liever dan als er al onderhandelingen zijn. Maar kan je dat niet van te voren even bekijken? Ik ga ook niet kijken naar een huis van 5 ton omdat ik nu al weet dat ik dat niet kan betalen.

En dan als flinke afsluiter (tenminste ik hoop dat het een afsluiter is) 1 kilo aangekomen. Geweldig hoor!! Vanmiddag even boodschappen doen en dan ga ik maar weer een hoop fruit inslaan en vanaf maandag 's morgens alleen maar fruit eten. Ik weet dat dat helpt bij mij, maar vind het verschrikkelijk. Ik ben zo gek op brood en wil het liefst 2 boterhammen als ontbijt. Niet een banaan en een appel, kiwi of weet ik veel wat. Maar ik moet nu even flink ingrijpen, anders wordt het helemaal niks meer deze zomer.

Vanmiddag even naar mijn moeder, waar mijn nichtje ook zal zijn. Bijna een jaar heb ik haar niet gezien, ben heel erg benieuwd. Zo eerst nog even autorijden, hopelijk gaat dat wel goed. En vanavond naar de film. Hopelijk nu wel Avatar, maar ben bang dat die weer uitverkocht is.

Ik wens iedereen een fijn weekend! En hopelijk gaat het afvallen beter dan bij mij!

Groetjes

:karin:

March 6, 2010 om 04:55
Hoi Karin,

Het zit niet mee. Wat betreft het afvallen kan ik je één tip geven en dat is wordt lid van :deschommelclub: Hier leer je om gewoon te eten en daardoor af te vallen. Je zegt nu dat je fruit gaat eten als ontbijt terwijl je echt liever brood hebt. Het klinkt mij als een crash dieet in de oren en dat is niet vol te houden.

Kijk op de site van Zauberhaft en wordt lid van de schommelclub. Je moet berekenen hoeveel kCal je per dag nodig hebt niet meer MAAR OOK NIET MINDER.

4 donuts zijn natuurlijk nooit goed, maar brood als ontbijt wel.

:succes:
March 16, 2010 om 06:40
Hoi Karin,

Sorry dat ik nog niet gereageerd had, maar soms komt het er gewoon niet van.
Hoe is het de afgelopen week gegaan? Durfde je afgelopen week op de weegschaal te staan? Ik hoop van wel en nog meer hoop ik dat er weer een kilo ofzo af was.

Ben je uiteindelijk nog naar Avatar geweest?

:luv2:
:daniellep1984:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan