Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Kellos woog op het moment van schrijven 70.90 kg (bmi: 23.15).

Eindelijk een halve kilo er af! Ben net ongesteld geweest dus misschien houd ik nog een beetje vocht vast, maar heb sinds maandag netjes op mijn eten gelet en sinds lange tijd gaf de weegschaal omlaag aan!!

ben trots op alle kleine beetjes:cheerleader:


Ik ben weer helemaal gemotiveerd. Heb vannacht wel een beetje een rotnacht gehad, last van nachtmerries over vanalles wat me bewust en onbewust nog altijd dwars zit. Wil door af te vallen niet alleen mijn lijf opschonen maar ook mijn hoofd. Wil weer een beetje rust in mijn hoofd en lichaam hebben.
Maar die halve kilo eraf is toch al een mooi kadootje ik probeer zo door te gaan.

Mag nog steeds niet te veel inspanning op mijn benen (door de spuitjes in mijn aders) maar ga dalijk een uur naar mijn oma wandelen. Pak ik daar een lekker kopje thee en dan wandel ik lekker terug. Heerlijk weer nu voor! :zonnetje2:

Oja de spuitjes in mijn benen hebben wel echt geholpen! Op een paar blauwe plekjes na van het spuiten zie je er bijna niets meer van!

Hoe gaat het met jullie allemaal?

Stuur me maar lekker veel berichtjes ik stuur altijd iets terug.

Succes allemaal!

Dikke kus

:youcandoit:

March 6, 2010 om 15:30
hey Kelly
ik heb je als buddie toegevoegd (ik heet trouwens toevallig ook kelly) maar je bent een hartstikke mooie meid hoor. als ik naar jouw foto's kijk dan denk ik juist zo wil ik eruit zien! dus je bent mijn motivatie hahaha. ik ben deze week ook weer fanatiek begonnen met de kilo eraf te proberen te krijgen. deze hele week nog niet gesnoept en dat geeft echt een goed gevoel he! maargoed nog 30 kilo tegaan. succes (al zie je echt niet dat je zou moeten afvallen) groetjes kelly
March 7, 2010 om 10:11
Alles is iets toch? Was even naar je foto's aan het kijken en jij lijkt echt veel slanker dan 71 kg. iig je hebt een strak lichaam wat ik ook wil bereiken, haha. Sport je zo veel? Met welk gewicht ben je begonnen? Ik ben nu zo'n 2 kg kwijt en wil er nog 6..:P Pff vooral de weekenden zijn hard.
Succes!
March 7, 2010 om 10:50
Hoi Kelly,

Ik wilde even zeggen dat ik je foto's super mooi vind, vooral in die witte bikini in zee, en volgens mij ben ik niet de enige ;) Je bent echt een mooie vrouw, en ben eigenlijk stiekem heel jaloers want ik weeg een dikke 2 kilo meer dan jou maar jij ziet er zo super slank uit!!!

Vind je het goed als ik je als m'n buddy toevoeg, zou graag op de hoogte blijven.

Liefs Charity :)
March 7, 2010 om 11:36
Hoi hoi,

Nou, eigenlijk wil ik richting de 62 kilo, dat was mijn gewicht altijd al geweest, alleen toen rookte ik nog, ben gestopt sinds 3 jaar en als straf vliegen de kilo's eraan, ben ik in 2007 nog 10 afgevallen, ik woog weer ± 60, zit het er toch weer aan, het liefst zou ik tussen de 58 en 60 gaan, maar is denk ik onmogelijk, ik ben al blij als ik strakjes onder de 65 zit, haha.Maar idd. het zelfbeeld....
Ik zou wel eens willen zien wat andere mensen zien als ze mij zien......

Maar goed, daar zijn we dan ook vrouw voor toch, haha, het is nooit goed....:zelfbeeldn:

Ik wens je een fijne zondag en succes!!!!

:hearts:


Liefs Charity
March 7, 2010 om 17:24
Hey,
Thanx voor je reactie.
Dat ben ik niet op de foto. Heb hier wel met foto's op gestaan maar mijn beroep laat dat eigenlijk niet toe dus helaas.
Ik zag je maten staan en je bent een stuk slanker dan ik! Weet niet hoe lang je al zo fanatiek sport? Ik ben eigenlijk pas een maand bezig met 8 uur per week, daarvoor was het 4 uur. Maar er is dus blijkbaar nog hoop!

Succes deze week en trainze!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan