Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Ernestine woog op het moment van schrijven 77.70 kg (bmi: 27.53).

:goedemiddag:allemaal,
Nu mijn humeur::luktniet:is er niet beter op geworden.Heb een hele week Sonja.B
streng gedaan een hele week iedere middag:wandelen:echt doorgestapt.en gelijk gebleven.Ik snap hier echt niets van.:nietlieveweegschaal:Heb mijn:streefdoelen: bij gesteld naar 30 april.Maar ik ga gewoon op de oude voet verder.:01prettigweekend:

March 6, 2010 om 06:37
Hoi Ernestine,

Nu niet:neen: de moed verliezen. Misschien hou je wat vocht:boodschappen2: vast. Komt vast wel weer :huppelen:. Hou je taai.
:eenfijnweekend:
:tian:
March 6, 2010 om 07:55
Hoi Ernestine,

Gewoon doen wat je wilt en je vooral niet schuldig voelen als je wat lekkers eet. Genieten is hier het toverwoord al is appeltaart wel het allerergste, kwa cal.,wat je kunt nemen.:zucht:
Kun je dan niet een heel klein stukje nemen. Het laatste hapje is altijd hetzelfde of het nou van een groot:appeltaart: of een klein:cake2: stuk is. Maar het scheelt dan wel minstens de helft aan cal.:wistjedat: Maar goed, ik ga jou niet :neen: vertellen :vertel: wat je wel of niet :nono: moet doen want je bent er zelf bij.Maar wel :genieten: hoor en jezelf niet schuldig:zelfbeeldn: voelen.
Met mij gaat het wel goed.:noproblem: Druk, lees mijn dagboekje :afvalboek: maar.
Of je wel of niet veel op de site bent, moet je ook zelf weten maar ik vind het heerlijk om een beetje met buddy's te 'kwekken' en het helpt mij echt om niet te gaan snaaien :vreten:. Soms is het wel eens moeilijk hoor als er een buddy verteld dat ze lekker appeltaart :appeltaart: gegeten heeft :grinnik: want dan loopt bij mij ook het water :kwijl: in de mond. Maar dan een heel sterk kauwgommetje :kauwgomballen: en het is weer over.
Nou meis, :eenfijnweekend:en heel :veelsucces:met Sonja Bakker:volisvol:
Tot mails,
:tian:
March 6, 2010 om 09:37
Beste Ernestine, bedankt voor je berichtje. Leuk dat je wilt met me mailen. Ik snap niet waarom je vindt dat het afvallen bij je langzaam gaat.Het is misschien ietsje minder dat je wilde, maar je kent het devies: langzaam maar zeker, in ons geval is het misschien beter te zeggen: gestaag.
Dus hou het maar vol, tandjes op elkaar en doorgaan. Trouwens ik vind het advies van Rineke hier boven m.b.t. het je streefdoel bij te stellen heel verstandig. Ik wens je ook een fijn weekend, honzatka/jitka
:allesanders:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan