Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

JufJip woog op het moment van schrijven 81.90 kg (bmi: 28.68).

Zo net lekker hardgelopen met mijn vriend. Als ik bezig ben, ben ik flink aan het ploeteren om de rondjes door te komen, maar achteraf voel ik me zo goed! En nu dus ook weer, ik voel me heerlijk! En vriendlief is ook weer trots op me!

Gisteravond hetzelfde gewicht als eergister, maar had veel gedronken 's avonds. Vanavond een groot feest met veel hapjes. Zit te twijfelen of ik iets kleins neem of helemaal niets... Weet het nog niet! Gan zometeen eerst lekker van de zon genieten en leuk aankleden voor vanavond, de rest zien we wel!

:update:
Heb gisteravond 4 kleine dingen gegeten: 2 zalmrolletjes, een plakje worst en een kaasstengel. Het feit dat ik hier op let tijdens een feestje zegt mij al dat ik nu echt bewust aan het opletten en aan het afvallen ben.
En het heeft geholpen want was na 2 dagen 0,4 kilo kwijt! Nog 0,2 kilo te gaan en dan ben ik alweer 3 kilo afgevallen! Ik ga ervoor!
Liefs!

March 8, 2010 om 15:00
Ha die Flizzos!

Zo, jij gaat goed, zomaar weer de knop gevonden, zit het even in de familie nu :bigsmile:
Steeds kleine beetjes eraf maakt een heleboel beetjes over een paar maanden. Ik volg je zo nu en dan hier op Valt.af, ik ga ook rustig door. Tot woensdag!

:apoassi:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan