Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Mster woog op het moment van schrijven 74.80 kg (bmi: 26.82).

om terug te komen op de vraag van Mumble: ja, ik ben bevallen. 5 maanden geleden al :D Maar je ziet er niks van, helaas zie ik er nog uit alsof ik 5 maanden zwanger ben.
Mensen vinden dat ik mooi slank ben, maar dat was omdat ik heel groot was als zwangere. Er zit overal nog zo'n blubberlaagje op en ik ben nog steeds bijna voor de helft van vet.

Aan het sporten ligt het niet: ik fiets veel, wandel veel en ga als het even kan naar de sportschool. Ik heb een geweldige conditie. Maar ja, dat eten he? Vet en veel. Met als excuus de borstvoeding. Maar juist met borstvoeding kan je zo mooi afvallen, als je een beetje oplet tenminste.

Ik heb een weekje WW Online op proef gedaan (dat mag met borstvoeding) en dat ging als een speer. Ik mag 2000 calorieën op een dag en nog viel ik af. Maar volhouden ho maar. Allemaal excuses: kostte te veel tijd, te duur als ik toch niet echt mag knallen. Bla bla bla.

Het helpt me klaarblijkelijk als ik mijn eten bijhoudt, wat ik dus bij WW Online ook deed. Dus ga ik dat hier maar doen.

Onbekend
March 8, 2010 om 04:47
Het valt allemaal niet mee he. Excuses genoeg. Je geeft nog borstvoeding, druk met 2 kindjes...

Maar het is te doen. Op een gegeven moment raak je gewend aan minder eten. Ik let doordeweeks erg goed op, in het weekend ben ik wat losser. Je weet dan dat je wat aankomt, maar dat vind ik niet zo erg. Zolang je per week maar blijf afvallen!

Knap trouwens dat je nog steeds borstvoeding geeft. Lukt dat met werken of werk je niet? Mijn mannetje groeit goed van de fles, krijgt sinds een paar dagen 's avonds een potje en hij vindt het heerlijk. Zooo leuk, kinderen...

Succes hoor!
March 8, 2010 om 17:02
Welcome back !
Ik hoop dat je snel je flow weer een beetje vind ;)

:mumble:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan