Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Babs10 woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 24.61).

Snel gaat het niet.
Maar ik probeer nu structureel mijn eetpatroon aan te passen. Bewuster te eten èn eindelijk, ook beter in te kopen. Vandaag duidelijk minder boodschappen gekocht. Alleen wat we echt kunnen opeten..
En steeds keuzes maken. Dus neem ik wel een broodje garnalen, maar dan niet nog eens een portie kibbeling met saus wat ik voorheen wel deed. Ik lust het heus nog wel, absoluut. Maar ik wìl afvallen.
Daarom ga ik ook vandaag weer hardlopen, even tussendoor, niet te lang want morgen wil ik ook weer!
De zon doet me goed, ook al is het koud.

update

Zo'n lekker gevoel als je thuis komt na het hardlopen.. was koude wind, maar dan is mijn huis weer heerlijk warm. Rood hoofd, uithijgen, iets drinken smaakt dan zo lekker.. en nu maar hopen dat er weer wat vet verbrand is..

Onbekend
March 6, 2010 om 15:21
klonk heerlijk je vriendinnendag! En vwb slanke mensen en mensen die "alles kunnen eten". Klopt allemaal...en als je idd kijkt naar wat ze eten. DAn zijn dat meestal allemaal verantwoorde keuzes...

En dat zonnetje is heeerlijk!! Vanochtend heerlijk gelopen op het strand. Een pakje crackers mee...ga eens proberen of de zauberhaft-tactiek werkt. Een klein deel van de kcal die je verbrandt tijdens het sporten gelijk aanvullen zodat je metabolisme niet in de stress-stand schiet. En die heerlijk op zitten peuzelen terwijl ik op het randje van de kokfferbak van de auto zat te genieten van het zonnetje met mijn flesje water erbij. GENIETEN!!!

Fijn weekend
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan