Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Happylove woog op het moment van schrijven 102.20 kg (bmi: 36.21).

:hallo5::hallo:

Zaterdag, normaal een lekker begin van 't weekend. De zon schijnt, veel mensen zijn buiten en ik.... tja... ik zit weer de hele dag achter de pc aan die :boos::boos::zucht::zucht::zucht: scriptie te werken.

Zo dat waren de enigszins mindere dingen vandaag (understatement :cool07:). Op naar de zonnige.....

Ik begin de afgevallen kilo's in m'n gezicht en in m'n kleding langzaamaan te merken. Oke, oke... De teller staat pas op vier :bloos: maar ik ben al langer intensiever aan 't sporten en begin te merken dat jassen en jurkjes minder strak zitten en ook de spiegel bij 't opmaken straalt me al iets vroljker tegemoet. Maar....vier kilo...zucht, nog 26 te gaan. *n**n**n* Ach nee, ik moet me concentreren op 't positieve. M'n conditie is steeds beter aan 't worden dankzij de STR lessen drie keer per week, de kilo's gaan er langzaam maar zeker af, de scriptie-afronding begint goede vormen aan te nemen en nog een maandje of twee, dan hoop ik me een stuk prettiger te voelen als dit allemaal goed doorzet (met de bekende drempels in de weg)en wordt 't weer lekkerder weer.

Wat zou 't fijn zijn om gelukkiger en gezonder de zomer in te gaan. Scriptie af, gewicht steeds beter aan 't worden, geen kwaaltjes meer resulterend van 't overgewicht....Droom, droom... :zonnetje::zonnetje:

Nu nog dromen, maar wel mooie dromen...

Fijn weekend iedereen!

liefs Happylove
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan