Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Twinns woog op het moment van schrijven 118.00 kg (bmi: 44.41).

:hallolievebuddys: even een nieuw dagboekje en een :update: over mijn gewicht.

Nou ik ben afgevallen en wel........=1kg= *9*.

Ik ben nu sinds 9 februari 4.3 kilo kwijt en ik ben er errug blij mee.
Ik denk dat er weer een beetje schot in de zaak zit doordat ik meer met mijn :honduitlaten2: loop. We hadden hem vanochtend gewogen en er moet bij hem ook zeker 4 kilo af, (hij durfde zelf ook bijna niet te kijken :beschaamd1:), dus twee vliegen in een klap! Maar goed nu het weer wat meer op de lente gaat lijken :lente9:is het ook wat fijner om te lopen.

maandagavond geeft een kennis een kledingparty, ik ga daar normaal gesproken nooit naartoe omdat ik er meestal toch niet kan slagen. Maar deze kleding gaat tot maat 52, dus misschien koop ik voor mezelf wel een nieuwe :blouse01:. Je moet jezelf af en toe verwennen toch.

Eigenlijk wilde ik pas in mei gaan kijken voor wat nieuws, want in juni komen mijn broer en zus samen met aanhang en kinderen (met z'n 6en) voor vakantie over uit Australië. Altijd leuk om dan wat nieuws in de kast te hebben hangen. Ik zou het erg leuk vinden als er dan ook een andere maat in mijn kast hangt, dus wie weet. Het grappige is, dat ze dus in :aus2: ook driftig aan het lijnen zijn geslagen, omder het mom van: Een paar kilo eraf staat leuk als we naar Nederland gaan. Wat een vakantie al niet kan doen....

Zo ik ga nu de zolder even uitmesten, geen leuke klus, maar soms ontkom je er niet aan:vegen: :stoffen: ach, verbrand ik weer wat extra caloriën.

:groetjesbuddies4:

Linda

Zondag 7 maart

Nog even een update: ik heb mijn :streefdoel1: bereikt

=5kg= :y1:e1:s1

op naar de volgende 5 kilo!

March 6, 2010 om 11:50
Hoi Linda,

Wat fijn dat het lekker gaat, dat geeft je moed en energie he.

Heerlijk als je je nu al kunt verheugen op je bezoek in juni. Wij gaan dan op vakantie met onze kinderen en 5 kleinkinderen. Ik wil dan ook graag zonder gene in mijn tankini rondlopen. Op dit moment heb nog van die vellen onder mijn bovenarmen en aan de binnenkant van mijn bovenbenen. Ik hoop dat ik dat nog wat weg kan krijgen. Helaas gaat het aquajoggen niet door, te weinig deelnemers. Maar eens kijken wat er verder nog te doen is.

Jij bent lekker bezig zeg, de zolder opruimen. Aan de voorjaarsschoonmaak?? Als je dan weer opgeruimd hebt lijkt het ook in lijf wat lichter, geeft altijd een goed gevoel. Heel goed bezig!!

Ik wens je ook een heel fijn weekend.

groetjes Annelies
March 7, 2010 om 07:28
Kijk aan toch weer wat afgevallen :) Je gaat lekker zo he.
Een kledingparty tot maat 52, dat zie je inderdaad niet veel. Dus ja ik zou daar dan ook wel heen gegaan zijn denk ik.
Zelf heb ik a.s. vrijdag weer een party. Ik heb een oud collega een opstapje gegeven in die richting. Zij haalt vaak spulletjes uit India, mooie sieraden en sjaals enz. En daarmee steunt ze dan een project om vrouwen in hun eigen onderhoud te laten voorzien. voorheen verkocht ze dus wat van dat spul los aan collega's en kennissen maar toen ze bij ons niet meer kon blijven werken wilde ze wat meer in die richting gaan doen. Toen ben ik samen met haar gaan kijken wat ze dan kon doen en hebben we een aantal party's voor haar opgezet. Dus ik heb een mooie tekst voor haar geschreven als info en haar mijn ervaringen daarmee meegegeven, want ik heb toen ik zelf een importbedrijf vanuit Indonesie had dit vaak gedaan met mijn spulletjes. We hebben dus wat collega's en wat kennissen van mij die een grote vriendenkring hebben zover gekregen om daar de eerste party's te mogen doen. En dat begint nu dus leuk te lopen voor haar. :)
Misschien dat ik voor schoonmams wel wat leuks tegenkom als bedankje voor de lekkere luchtjes die ik van haar kreeg.

:miekie:
March 7, 2010 om 08:11
Ja die velletjes ken ik ook wel. Deed ik voorheen vaak. Haal je gewoon bij de blokker.
Maar ja vriendje heeft een contactgrill staan met van die losse bakplaatjes dus die is makkelijk weer schoon te maken en zelf heb ik er thuis 1 en op mijn werk 1 waar we meestal tosti's op bakken. Die ik zelf thuis heb zitten geen losse bakplaatjes bij dus vaak leg ik er dan een stukje aluminium folie onder om het vet en vocht wat er uit komt op te vangen. Scheelt enorm met het schoonmaken van dat ding :)
Onbekend
March 8, 2010 om 08:40
hey hey,

Proficiat met je :pijldown: !!!!
Goed bezig !!!!!
:gazodoor2:
:gazodoor:
Vele groetjes,
Anyaa
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan