Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Wavzvd woog op het moment van schrijven 77.50 kg (bmi: 23.92).

Met dit prachtige zonnige weer van vandaag kon ik niet stilzitten.
In het weekend gaan we altijd, na het ontbijt sporten. Heb 30 min. op de crosstrainer 14,12 km en daarmee 322 cal. verbrand. Daarna sportkleding in de was :wasmachine:en nog wat andere bonte dingen erin die wel een wasje verdienden.
De verkoudheid is nog niet over, maar het gaat in ieder geval aardig goed momenteel. Na 't douchen:douchen: zijn we boodschappen:geld: gaan doen, inmiddels kon ik de was ook wel weer op gaan hangen om te drogen.:wasophangen:
Toen een lekker kop thaise kippensoep en een bakje yoghurt gegeten. Daarna helemaal klaar voor de volgende 'aktivitetit' van vandaag.We wilden genieten van de zon van vandaag, dus zijn we, samen met de hond:sky: gaan lopen.:sign10:. Dat hebben we zo'n 5 kwartier gedaan. Toen lekker een bakkie thee, waarbij ik de theeleutjes niet kon weerstaan:senseo:. Hier heb ik wél 30 gram leutjes van naar binnen gewerkt:genietenvaneten:, maar ik heb er geen spijt van, ik heb écht genoten!!!
Na de leutjes zijn we gaan kijken wat we vanavond gaan eten en daarvoor ben ik nog een keertje naar de supermarkt gelopen om het één en ander te halen. Toen ik terug was ben ik o.a. :werkster:citroenen uit gaan persen, want ik neem elke ochtend een teug citroensap voordat ik de dag verder start:oranjesap:.
Na het eten zit het er écht op met mijn aktiviteiten voor vandaag, denk ik dan. Vanavond lekker relaxen voor de buis, beetje computeren, wat mailen, dat lijkt me een goed plan!!

Voor 9 April wil ik :onderde75kilo:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan