Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

GeaElzerman woog op het moment van schrijven 73.50 kg (bmi: 24.84).

Dag allemaal,
ik heb vandaag 'nieuwe' keukenstoelen gekocht van Markplaats. (opgehaald uit Hoogezand)
We zijn er met z'n 3en helemaal blij mee! Lekkere stoeltjes op wielen. We zitten heel veel aan de keukentafel, dus het werd echt tijd voor iets anders.

Ook vandaag het boek van Judith S. Beck binnen gekregen. Was een advies van mijn dieetiste. Gewoon bij BOL.com besteld (2-hands). Titel: Beck's dieetoplossing. Train je brein, denk slank. Werkt bij elk dieet.

Ze zei: vooral lezen als je dieet goed gaat. Als het minder gaat, heb je eerder de neiging om het boek aan de kant te leggen. Ja, daar zit wel wat in.
Dus ik ga het bestuderen. Ben benieuwd.

Zo en nu ga ik me optutten, want vanavond is er toneel in ons dorps-cafe. En iedereen die meespeelt die ken ik. Zo gaat dat in een dorp. Ik neem de jongens ook mee. Gezellig. Ik trek mijn 'slankste' jurkje aan.... :-)

Nou, doeg doeg en fijn weekend.
X G
:geaelzerman:

March 8, 2010 om 04:57
Hey Gea!!

Klinkt goed dat boek. Ik heb een dergelijk boek ook van Dr. Phill. Denk dat het wel een beetje overeenkomt. Heb dat een hele tijd terug gebruikt en zal het weer eens afstoffen. Toen heeft me dat heel veel geholpen. de 7 sleutels naar succes heette dat, met ook handige tips erin. Maar misschien bestel ik dat boek van jou ook wel even. Lijkt me ook interessant!

Hoe bevalt het je weer fruit te eten? Gaat dat een beetje? En dan langzaam terug naar een normaal dieet denk ik? Weet je ook hoe lang dat nog gaat duren? Stapje voor stapje?

Succes deze week en hoop dat je wat aan dat boek hebt!

Liefs
March 9, 2010 om 16:04
Haihai, en is het wat dat boek?
Ik zal ook eens kijken :) ( juist nu ik helemaal in positieve doen ben ;) )
En Leuke avond gehad? Klinkt goed, in je "slankste" jurkje! Fijn he ! (+)
Lieve groetjes, Berith :vlinder2:
March 10, 2010 om 03:43
Hoi Gea en hoe is het nu je je dieet wat gaat aanpassen. Alleen nog met:meloen: of ook al een boterhammetje. Ik zou het fruit al die tijd niet kunnen missen. En ik ben ook erg nieuwsgierig naar he boek als het wat is laat je het dan weten. Hebben ze je veel complimentjes gegeven in je:lady04:
Liefs Helen:sealife01:
March 10, 2010 om 06:57
Heeey! 72.5 alweer! Je gaat ook maar door he..! Wilde dat mij dat lukte. Ik blijf steeds een beetje steken...eigen schuld hoor weet precies waardoor dat komt! Wilde dat ik de discipline op kon brengen om me eens een week of 2 exact aan mn dieet te houden! Maar goed..nieuwe dag...nieuwe kansen!!!
March 11, 2010 om 04:36
Hallo Gea,
Ik lees dat je bezig bent met het boek Beck's dieetoplossing. Dat boek heb ik ook op de plank liggen maar er eigenlijk niets mee gedaan. Goed dat door jou het boek weer in beeld is en ik zal het ook eens gaan gebruiken.
Baat het niet, het schaadt ook niet.
Veel succes met de lijn!
:gekelogtenberg:
March 11, 2010 om 10:29
Hoe bevalt je boek? Al iets wijzer?
Ik weet ook dat ik geduld moet hebben hoor! Doe mn best...het gaat een beetje moeilijk nu..straks zal het weer beter gaan. Vandaag niets verkeerds gegeten dus ben benieuwd of ik daar morgen resultaat van zal zien. Morgen een fruitdag en dan zaterdag feestje vieren en niet teveel aan de lijn denken!

Staat mooi hoor...20.5 kilo afgevallen en dan vooral...nog (MAAR!!!) 2,5 kilo te gaan! Hoop ook zover te komen...gaat lukken hoor...zeker weten!!!!!!!
March 11, 2010 om 16:19
Meid wat gaat je lijntje toch mooi naar beneden!
Ik kwam ff buurten, omdat ik benieuwd was of je morgen weer een beker in de wacht gaat slepen en je maakt weer goede kans!

Ga zo door... en ik wens je alvast :eenfijnweekend:
:zonmarieke:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan