Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

PrisCilla86 woog op het moment van schrijven 92.50 kg (bmi: 33.98).

Hallo lieve mensen,

Vandaag beetje een baaldag.
Ik had nergens zin in en heb maar een beetje de hele dag op de bank gehangen. Om toch nog wat nuttigs te doen heb ik wel geleerd voor tentamens.
Ik heb dus ook niet helemaal aan mijn voornemens van niet snoepen gehouden ik heb vandaag chocolade op. Terwijl ik dit normaal helemaal niet lekker vind! Ik zie gewoon enorm op tegen dinsdag. Dan moet ik naar het ziekenhuis voor MRI scan en zit me nu al druk erover te maken :S. Ik heb het al een keer eerder moeten doen en ben toen volledig in paniek geraakt en ben bang dat dat nu weer gebeurt.

Ik hoop dat het morgen beter gaat. Scheelt dat ik dan in ieder geval niet de hele dag alleen thuis ben. Vandaag was mijn vriend werken maar morgen is hij in ieder geval gewoon vrij. Moet alleen even voetballen. We zullen zien. Morgen ga ik in ieder geval het huis poetsen (ook sporten ;)) en wel letten op wat ik eet :).

Groetjes
Pris

March 7, 2010 om 17:27
En ging het vandaag een beetje? trouwens ik heb een keer per week een vrije dag van geen rotzooi vreten werkt perfectos daarna kan ik er acuut weer tegenaan enne begrijpelijk dat je daar zenuwachtig van wordt whaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh lijkt mij heel normaal want bij zoiets ben ik ook een regelrechte strsskip hoor. afleiding veel afleiding begraven in studie en kleppen met vriend tot je lippen blauw zien das de methode om het tot dinsdag uit te houden en dan? ach voordat je in paniek raakt gewoon portie lachgas nemen en dan giechel jij je de MRI scan wel door kom op dat kun je wel vaak ben je dapperder als dat jezelf voor mogelijk houd heb ik ondervonden om eerlijk te zijn aan den lijve ik zal in elk geval aan je denken dinsdag en je vanuit mijn gedachten een beetje moed toesturen

Groetjes Enna en alvast een fijne blauwe maandag toegewenst.
March 8, 2010 om 14:24
Zal morgen voor je duimen hoor

Groetjes Enna
March 9, 2010 om 14:13
Heb vandaag aan je gedacht hoor en ging het een beetje viel het mee? hoop het wel want een panic attac lijkt mij trouwens geen pretje ik hoop dat je vriend mee was en dat je je er moedig doorheen hebt geslagen dingen waar je zo tegen opziet kun je maar beter achter de rug hebben vind ik en dan hup opgelucht op naar de volgende dag.

Tot letters
Greetzzzzzzzzz Enna
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan