Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 6, 2010

Karintje007 woog op het moment van schrijven 62.30 kg (bmi: 21.56).

Poeh, mijn gewicht bleef maar hangen rond de 63 kilo maar nu zit ik er toch eindelijk goed onder. Ik begon een beetje de moed te verliezen en heb me echt een paar keer flink moeten beheersen om niet maar gewoon een zak chips te pakken en op de bank neer te ploffen "omdat het toch allemaal geen zin heeft" :nietgoed:
Ik had er in andere dagboeken al wel over gelezen dat je even stil zou kunnen staan, maar nooit bedacht dat mij dat ook zou kunnen overkomen natuurlijk. Nou ja, gelukkig heb ik me er niet door onderuit laten schoppen :poeh:

Mijn stepapparaat is momenteel helemaal favoriet. Hij is klein en staat in de buurt van de computer. Ik pak hem er regelmatig even bij en dan zet ik een paar lekkere nummers in MediaPlayer en step ik tot ik 100 calorieën verbrand heb (er zit een metertje op, heeel handig!). Vaak heb ik na 100 calorieën nog wel zin om verder te gaan, maar ik merk dat mijn knieën er erg warm van worden dus ik laat het bij hooguit 2x per dag.

Ik zit erover te denken om binnenkort (wanneer ik onder de 62 kilo zit) te stoppen met het eten van elke dag te noteren. Ik heb nu ongeveer wel door wat ik moet eten om rond de 1500 kcal uit te komen en het geeft me een iets vrijer gevoel. Ik blijf me nog wel even om de dag wegen want dat houdt me bij de les. Elke keer wanneer ik aan zondigen denk dan bedenk ik me dat ik morgen of overmorgen weer op de weegschaal moet. En dan kan ik het laten liggen :holy:
Zou ik me eens per week wegen dan is de verleiding nog te groot denk ik :bloos:

Onbekend
March 11, 2010 om 05:05
Hee Karin,

Wat leuk inderdaad!! :-) wat ga jij goed zeg, lekker constant. Ik ben een enorme schommelkont, zit deze week al op bijna 2 kilo eraf... Zal er waarschijnlijk net zo hard weer aanzitten komende week.

Doe inderdaad veel aan hardlopen, grote hobby! Jij ook? Goed dat je zo vaak op je stepapparaat gaat staan.

Lastig om te beslissen hè, wanneer je stopt met eten opschrijven. Ik merk aan mezelf dat zo gauw ik het niet opschrijf, ik het niet zo nauw meer neem. Blijf dus toch maar noteren... :-)

Groetjes!
Onbekend
March 20, 2010 om 06:28
Hey Karin!

Ja, ik zit nu rond de 60 de hele tijd... Wel prima! Kilootje eraf mag nog wel maar dat hoeft niet binnen een week toch :D

Het is inderdaad weer lekker hardloopweer nu, moet zeggen dat het best wel afzien was deze winter. Maar nu zie je echt dat mensen de hardloopschoenen weer uit de kast trekken en weer lekker gaan. t Kan ook zo heerlijk zijn! :D

Goed dat je weer begonnen bent met bijhouden.. Helpt toch wel he!!

Jij ook n heel fijn weekend!!

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan