Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 18, 2010

Fleur1990 woog op het moment van schrijven 77.50 kg (bmi: 25.02).

Hi lieverds.
Ik ben nog steeds niet erg actief hier op de site maar mijn laatste weken van de periode gaan in waarin ik het veel te druk heb met schoolopdrachten/verslagen en toetsen dus sorry voor mijn late reactie :)!
Het gaat nog steeds goed deze week. Gisteravond lekker wezen spinnen, mijn broertje (met ontzettend veel conditie) was een proeflesje met me meegegaan en was na een uur ook doorweekt met zweet hihi. Grappig om te zien en te horen dat het echt heel zwaar is! Dat blijf ik dus nog mooi een hele tijd doen!

Zometeen naar school en vanavond trainen, daarna gezellig de kantine in met vriendinnetjes. Ik ga vandaag zeker geen lekkere dingen eten want het weekend komt eraan en dat gaat niet helemaal goedkomen bij mij.. Ik ga namelijk een weekend weg met vriendinnen!
Morgen ben ik vrij dus eerst nog hard aan de slag voor school, dan vertrekken we rond 16.00 uur met z'n allen. We zitten in een luxe bungalow (wit huisje met rieten dak, mmmm heerlijk genieten). En we hebben afgesproken dat ieder jaar 2 mensen het regelen en dit jaar heb ik het programma al in de brievenbus gehad en ja hoor veel eten staat er ook op de planning.
Vrijdag: gourmetten, ik hou van holland
Zaterdag: Dolfinarium, uiteten, op stap in Nijmegen
Zondag: zwemmen, frietjes eten
Maandag: geen planning

Ajj, ik spreek met mezelf af dat ik niet ga schranzen en gewoon lekker mee geniet van het uiteten en gourmetten. Verder pak ik geen chips en lekkere dingen. En vooral met het stappen als ik gedronken heb daarna niets meer eten want dat sla je dan alleen maar op als vetten!
Wish me luck :(!
Heb er wel zin in hoor want gaan gelukkig ook actieve dingen doen zoals naar het dolfinarium en zwemmen dus in verhouding komt het hopelijk helemaal goed :)!
Lieverds ik kom morgen nog een kijkje nemen bij jullie voordat ik ga.
Zet hem op allemaal! Liefs Fleur

March 18, 2010 om 07:23
heyyy fleur

bedankt voor je reactie erg leuk!!

wat leuk dat je een weekendje weggaat
heb je ook nodig hoor

zo ga ik over een paar weken naar de sauna hmm zo zin in!!

meid ik vindt dat je dr heel goed uitziet!!

en afentoe ook lekkere dingen eten hoort er ook bij
we leven tenslotte maar 1 keer he

nou wens je dan een hele fijne gezellige weekend met je vriendinnen
maandag ga je gewoon weer op je eten letten!!

succes verder groetjes missym2
March 18, 2010 om 09:55
Aaaah leuk zo'n weekend weg! Daat moet je gewoon van genieten, en niet te veel met eten bezig zijn. Als het goed is zit je nu zo in het patroon van gezond eten dat je vanzelf wel iets minder eet toch? En je bent ook nog een beetje actief dus komt goed. Als je daarna gewoon een paar dagen extra netjes eet is dr niets aan de hand!

Bedankt voor je bericht trouwens! Ik hoor inderdaad ook van meer mensen dat ze wel eens stil staan. Ik wil alleen zo graag dat het snel gaat! Van het weekend ben ik jarig, dus dan eet ik wel wat meer maar volgende week hoop ik dat dr toch weer wat af gaat.. Maar goed, ik doe mn best en meer kan niet he!

:liefs:
March 18, 2010 om 11:00
Spinning is zeker zwaar! Der is toch hopelijk niemand die dat ontkend?! :D
Weekendje weg is wel super, als het nou ook zulk mooi weer blijft als vandaag.. Geniet er van, je kunt daarna altijd nog n week lang balansdagen inlassen ;) Owja en met stappen en zwemmen verbrand je ook veel calorieen!
Have fun alvast!
March 18, 2010 om 14:21
He meis, lekker zeg na die drukke weken er even lekker tussenuit.In welke burt ga je naar een bungalow??Dolfinarium is erg leuk zeg :D Ben gek op dolfijnen heb er wel is mee gezwommen.En dat zwemmen enz. Is lekker veel beweging.Heel veel plezier meis, en je kan het.
:liefs:
Onbekend
March 18, 2010 om 18:36
Hey!

Wow wat heb je een leuk weekend voor de boeg. Wat lastig om dan t afvallen vol te houden.. Hoop dat het goed gaat! En probeer er wel n beetje van te genieten he :D beter 2 keer een handje chips nemen dan dat je heel t weekend aan niks anders kan denken dan al die lekkere dingen... Ik weet hoe vriendinnenweekendjes gaan! ;-)

Spinnen is lekker hè! Denk dat ik morgen ook ff ga. Heerlijk om zo lekker veel te zweten.

Nou succes en veel plezier dit weekend!

Groetjes

Renfanaatje
March 20, 2010 om 08:03
Heey,

Ik hoop dat je het naar je zin hebt tijdens je weekendje weg,
gewoon lekker genieten :D Moet af en toe kunnen toch...

Ben benieuwd of je je aan je eigen afspraken hebt kunnen houden
dit weekendje weg.

Groetjes,

Sindy
March 22, 2010 om 14:29
Hey! Hoe was je weekendje? Genoten? (y)
March 23, 2010 om 17:10
hey lieve meid,

hoe was het weekendje? Ik geloof dat jullie veel hebben gelopen en bewogen.. en een keer wat meer kcal hoeft niet verkeerd te zijn hoor! Je stofwisseling heeft namelijk heel snel door dat je minder eet dan je verbrand en dat zorgt voor de 'spaarstand' zelfs als je maar 500 kcal onder je onderhoud eet komt dit voor...
En een keertje uit de boot springen op een verantwoorde manier is kan dus juist heel goed zijn :D zó geef je alles een positieve draai he :P haha

Nu weer druk met school? Wanneer hoor je of je de stage heb gekregen in het ziekenhuis?

Liefs en een :kus2: mij
March 24, 2010 om 05:13
Hai Fleur!
Bedankt voor je bericht =) Het is een lastig dieet (koolhydraatarm), want ik mis het brood heel erg. Ik neem dan wel bijna dagelijks knäckebröd of een maisboterham, want ik kan niet zonder (nog). Alleen het jammere is wel dat ik heel sterk begon en daardoor in 2 weken tijd 2,5kg kwijt was... maar nu gaat het minder (ik heb gesnoept afgelopen week en iets teveel brood gegeten) en nu zit ik nog maar op 1,7kg verlies. Maar de aanhouder wint. Ik zet door. En ben sinds gisteren weer begonnen die knop om te draaien. En vanaf vandaag ga ik me weer netjes gedragen. Een keertje snoepen vind ik geen ramp, maar dan moet ik het wel bij een klein beetje laten (En niet zoals vorige week of afgelopen weekeinde met chocokoek, chocobroodje enzo). Dus ik ga sterkt verder om positief te blijven en weer netjes mijn afvalplan te volgen. Ik liep steeds vooruit, nu niet meer (ietjes achter zelfs), dat ga ik dus weer omdraaien. En hoe gaat het met jouw dieet? Wat voor een methode gebruik jij om af te vallen?
Liefs Fleur
March 24, 2010 om 07:03
Hee Meid,

Hoe gaat het aan die kant van de computer?
Lukt het een beetje met het volhouden en afvallen?
Krijg je al een beetje een leefstijl erin die je levenslang
lijkt vol te kunnen houden? of is dat niet je doel?

Vanuit hier een steuntje in de rug! :) op naar de zomer.

Liefs

March 25, 2010 om 15:58
:partybow01: tis stiiiiiiiiiiiil aan de overkant :partybow02::P
March 26, 2010 om 05:10
Hai naamgenootje!
Nou ik heb genoten van die koek! haha. Nu vandaag weer echt streng aan het dieet houden, want anders is het zonde. Ik heb het er een beetje van genomen de afgelopen dagen... dus kan nu wel weer streng zijn!
Ik ben wel daardoor een halve kilo aangekomen, maar denk dat dat snel wel weer weg is. Gelukkig ben ik wel wat centimeters kwijt, zit nu op -5cm. Dus gaat wel de goeie kant op!
Hoe gaat het met jouw dieet?
Sterkte en succes en alvast een heel fijn weekeinde, x Fleur
PS heb je toegevoegd als buddie!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan