Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 18, 2010

Gdw36 woog op het moment van schrijven 84.10 kg (bmi: 28.76).

Hey allemaal
laatste 2 dagen gaat het al wat beter met me, maar de voorbije weken zijn écht een hel geweest! De volgende maanden zullen er nog moeilijke dagen komen, dat weet ik, maar ja.....ik moet verder, ook voor mijn kinderen! Gisteren terug een auto gekocht, zodat ik terug wat mobiel ben en met de kinderen eens weg kan.....! Ga proberen ons huis te behouden, zodat er voor hen ook een thuis is als ze bij mij zijn! Maar hoe alles moet geregeld worden.....ach ja, de volgende weken zullen als wel verduidelijken!

In elk geval blijf ik niet bij de pakken zitten! Ik vlieg niet meer in het snoep en de frieten (zou nog wel eens smaken). Elke avond als de kids slapen en ik wat gechat hebben met vrienden en buddies, die me al serieus geholpen hebben, kruip ik op de loopband en loop ik een klein uurtje.......met nu de resultaten in mijn gewicht! En dat doet me wel goed! Vandaag en morgen ga ik wat nieuwe outfits kopen voor de zomer . . . . en we proberen er het beste van te maken!

Ik hoop dat het met jullie ook goed gaat, sorry dat ik op jullie dagboeken nog niet echt gereageerd heb maar geef me nog even tijd tot ik terug volledig mezelf ben!

Hou jullie goed en tot gauw

knuffel
Gert
xxx......


March 31, 2010 om 05:08
Geeft niets dat je hoofd er nu niet naar staat om niet op onze dagboekjes te reageren! Dat begrijp ik natuurlijk heel goed!
Ik hoop dat het je gaat lukken je huis te behouden, dat zou voor de kids natuurlijk ook heel fijn zijn!
En zoals je ziet; ieder nadeel heeft z'n voordeel...je valt er wel lekker van af!!!

Sterkte met alles!

Liefs,
Kaatje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan