Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 18, 2010

Miekje82 woog op het moment van schrijven 80.40 kg (bmi: 26.56).

Het groene en het rode pijltje hierboven hebben elkaar genaderd. Ook de bedoeling natuurlijk, maar voorlopen op schema beviel me beter. Gaat nu nog wel met afvallen, maar langzaam. Denk dat ik de kilo in de week niet meer ga halen. Moet zeggen dat ik dat niet heel erg vind, voel me goed..maar wil nog wel even door naar in ieder geval de 75 kilo.
Twijfel veel over nog drastischer dieet..maar denk dat het eerst verstandiger is het hierbij te houden. Iets meer bewegen scheelt al natuurlijk. Nu het mooie weer eraan komt is dat ook niet zo'n zware opgave!

Ik ga heerlijk met Joris naar buiten!

March 19, 2010 om 03:40
hey meis,

Ik ben trots op je, dan een fruitdag en dan nog onder de 81 kg nog :D
En idem er hoeven niet ineens zoveel kg's af, maar wat is het ook weer heerlijk he als het wel zo is hahaha....;) moet zowieso zeggen dat het veel langzamer gaat, misschien dat ik nu ook de helft van iedere week van daarvoor haal. Ben al zo blij met de maat 44, en jij 42 he??? Dat scheelt als je wat groter bent he...hahaha...heb zo'n mooi spijkerjurkje gezien bij v&d, misschien ook een tip voor jouw om daar eens te kijken, zulke mooie :D

JJJJJEEEE wat zou jij geschrokken zijn!!! Ben je er zelf niet bij neer gevallen?? BBBRRR youri (zo heet mijn zoontje)kwam eens thuis was tegen een auto aangevallen met de fiets en zat helemaal onder het bloed, wist me geen raad, was blij dat een vriendin en m'n man erbij waren...hahaha...om maar ff een voorbeeld te geven ;) jee, hij zal het ook wel lekker vinden om nu verwend te worden?? (om ff wat positiefs uit het verhaal te halen ;))
Ja dat kan he met die stomme deuren ook altijd :S

Nou hier ben ik weer 79,6 kg...morgen eigenlijk pizza eten met de buren, maar denk dat ik gewoon rasfrites neem met frikandel oid....want vind dit gewicht VEELSTE leuk ;)

Groetjes dees
Onbekend
March 19, 2010 om 06:05
Hoi

Het lukt je wel hoor...mss moet je geen weekdoelen meer stellen, maar gewoon je doel voor 75kg te halen, je lijntje gaat toch lekker naar beneden...moet je maar denken tegen deze zomer haal ik het zeker :-) en kan je trots aan iedereen tonen dat het je gelukt is om af te vallen en genieten van je nieuwe zomerkledij :-)

Volgende week als alles goed gaat zie je al terug die 7

nog een fijn weekend toe gewenst

groetjes
Annelies
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan