Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 18, 2010

MamaKatja woog op het moment van schrijven 117.00 kg (bmi: 40.96).

Het eerste gedeelte van de week was erg druk. Lange dagen gemaakt op mijn werk en 's avonds druk gehad met vergaderen, boodschappen doen :boodschappen: en de gewone dagelijkse dingen:wasmachine: :stofzuigen: :strijken3:. En wederom heb ik bij het boodschappen doen keurig het lijstje afgewerkt waarop (bijna) alleen maar gezonde dingen staan. :genieten:

Afgelopen maandagavond was erg moeilijk. Ik was vreselijk onrustig :huppelen: en bleef maar het gevoel houden dat ik iets "moest" eten. En als ik mijn ogen dichtdeed zag ik tompoezen, chips en andere lekkernijen. Om gek van te worden. Ik kon me uiteindelijk niet helemaal beheersen en heb een eierkoek gegeten. Het leverde me gemengde gevoelens op: blij dat ik niks "slechts" had genomen maar ook teleurgesteld dat ik de verleiding niet helemaal kon weerstaan.
Kennelijk ben ik nog zoekende. :tl|:

Dinsdag- en woensdagavond was ik minder onrustig en heb ik dan ook niks extra's gegeten. Daar ben ik dan wel weer erg trots op. :knipoog:

Lente-groeten :tulpje:
:tinkerhart: MamaKatja

:lentelijn:

Onbekend
March 18, 2010 om 08:29
knap hoor niets tussendoor te nemen en ook nog iets gezonds neem als je toch niet kan beheersen:-).
Ik heb me redelijk aan mijn lijstje gehouden alleen het fruit is wel moeilijk, een omdat soms van fruit last krijg, krijg ik dan buikpijn, Maakt niet uit welk fruit, dus af en toe neem ik dan wel sap, Ik vind fruit trouwens wel lekker. Maar als ik dan last heb gehad, dan ben ik voorlopig weer genezen. Andere alternatief vinden voor fruit, is er eigenlijk niet. Maar we gaan gewoon door. en gewoon aan het ritme te houden 3 maaltijden en 3 tussendoortjes.
succes. weekend komt er ook weer aan.
March 18, 2010 om 17:44
De boodschappen doen is inderdaad best lastig. Vooral als je huisgenoten niet op dieet zijn en je toch het nodige voor hen moet inslaan. Mijn wederhelft komt nooit een gram aan en eet stevig aan kaas, worst en andere tussendoortjes en mijn dochter vind koek en snoep uiteraard erg lekker dus dat moet ook wel in huis zijn. En dan zelf er van af zien te blijven...
Je hebt in ieder geval niet onverantwoord gezondigd met een eierkoek.
Ik eet 3x buiten de deur deze week dus ik heb geen hoge verwachtingen van mijn gewichtsvermindering zondag. Daarentegen gesport, flink gewandeld en vandaag half Amsterdam te voet afgelegd dus aan lichaamsbeweging ontbrak het niet. Fijne weekend alvast!
:hoonie:
March 19, 2010 om 06:45
Hoi mamaKatja,

Af en toe iets lekkers nemen als je daar echt trek in hebt is ook helemaal niet erg. Zolang je het maar met mate doet en kiest voor iets wat gezonder is dan chips en tompoezen :)

Wat dat betreft vind ik het juist heel goed dat je een bewuste keuze hebt gemaakt en die trek hebt kunnen stillen met een eierkoek.

Het leuke is dat je dan extra geniet van dat extra lekkernijtje.

Ook heel goed dat je je aan je boodschappenlijstje weet te houden. Iets waar ik me werkelijk nooit aan weet te houden. \Maar ik ga tegenwoordig boodschappen doen als ik pas gegeten heb, dan is de trek in lekkere dingen er niet en kan ik er goed aan voorbij :)

Succes weer jij!

:miekie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan