Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 18, 2010

Juulles woog op het moment van schrijven 79.30 kg (bmi: 26.81).

Pfft ik heb de griep! Jottem:( Ik heb me dus ook ziek gemeld, de eerste nacht was pure hel. Bah het duurde zo lang en ik voelde me met de minuut beroerder!
Voel me nu ietsjes beter, alleen mijn oren en neus zitten dicht dus voel me continue duizelig. Ik eet genoeg fruit, drink goed en probeer weer normaal te eten ook al heb ik geen honger en ben ik misselijk. Gisteren ben ik even met mijn vriend naar de stad gegaan, om er even uit te zijn. Frisse lucht is ook goed voor een mens:)
Heb een lekker crossiantje gegeten en een grote beker verse jus d'orange en een tijdje geleden had ik verse pasta carbonara gegeten maar de saus was aangemaakt met creme fraiche. Het was echt heerljk, maar erg machtig en het aantal kcal....pfft wil het niet weten!
Dus gisteren wilde ik weer carbonara eten, maar toen heb ik de saus met kookroom light gemaakt, scheelt een hele hoop! Het was erg lekker en veeeeel minder machtig:D
Lekker makkelijk te maken ook:
1 flesje kookroom light, 250 ML + hele bak champions 250 GR + een hele courgette en wat spekjes, lekker lekker en redelijk gezond denk ik;)

Ik heb net ontbeten met een banaan, kiwi en yoghurt en kwark....zit propvol maar goed heb weer wat vitamines binnen! Vanavond eet ik denk ik kant en klaar uit de magnetron (wel zelf klaargemaakt!) want ik heb geen zin om te koken!
Of spaghetti of kipkerrie.
Verderga ik vandaag veel luieren en drinken en proberen een beetje beter te worden:D
Ik was trouwens gisteren op de weegschaal 79.0;)
Maar omdat ik slecht heb gegeten natuurlijk wacht ik even met invullen tot volgende week maandag, anders voelt het alsof ik vals speel. Ik moet ook ongesteld worden over 2 dagen, dus zal dan wel weer veel vocht vasthouden dus ik kijk gewoon even hoe het gaat. Als ik al gewoon normaal kan eten komt het allemaal goed!
Ik heb zondag een film avond met vriendinnen, met veel snoep en vreterij, ik ga gewoon minimaal snacken want 's avonds eten we een pizza dus ik balans het dan met de rest van de dag door minder te eten. Zo komt het wel weer goed!
XXX

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan