Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 18, 2010

ArSa woog op het moment van schrijven 62.40 kg (bmi: 22.64).

Er gaat nu steevast een ons per dag af; dat is goed, dat weet ik, maar het gaat mij eigenlijk niet snel genoeg. Dit is voor mij ook heel ongewoon, normaal gaat het met tussenpozen met 3 ons of een pond tegelijk, nu gaat het echt tergend langzaam. Aankomen gaat daarentegen maar al te makkelijk met een kilo tegelijk!:wilnietkijken: Nou ja, langzaam eraf is nog altijd beter dan niets eraf.

Ik werk er nu echt keihard aan; zondig niet en beweeg meer dan genoeg. Het kost me veel wilskracht om het vol te houden en ik hoop zo dat die 60 kg snel in zicht komt! De 62 heb ik zo onderhand wel gezien, pffff.

Tot die tijd houd ik de 60 voor ogen, dat lijkt wat dichterbij dan de 57 en stimuleert daarom ook meer. Verder ga ik voorziene (en niet af te stane) lekkere hapjes proberen in te plannen in mijn dagmenu; dit weekend plan ik twee keer een stukje appeltaart in en pas daar mijn dagmenu op aan, zodat ik niet teveel kcal binnenkrijg. Zelfgemaakte appeltaart kan ik toch echt niet afslaan!
Zo is lijnen wel leuk :), en vol te houden.

:waareenwil:

March 18, 2010 om 06:59
meid je doet het toch echt super goed :) en je moet maar zo zien een ons per dag eraf is ook afvallen, alles wat er af gaat is goed
Ik hoop dat ik ook snel weer ga afvalln :)

dikke kus en mmmmm zelfgemaakte appeltaart :)
lekker zeg :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan