Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 18, 2010

Incredible74 woog op het moment van schrijven 99.00 kg (bmi: 33.08).

Ik heb me gisteren heel netjes aan mijn gezonde eetpatroon gehouden en heb in totaal ongeveer 1500 kcal gegeten. Daarnaast heb ik ongeveer een uur gefietst.

En het resultaat: een halve kilo eraf sinds gisteren!

Vandaag ga ik dus weer zoiets eten (en ik ben weer op de fiets) dus ik hoop dat ik morgen weer zo'n resultaat kan neerzetten.

Ik ben overigens echt niet van plan om een halve kilo per dag te willen afvallen, maar die extra kilo's van de afgelopen weken kunnen gewoon geen vet zijn..
Dus het moet OF vocht zijn wat ik nu weer probeer te verliezen OF het zijn spieren.

Een collega had gisteren op TV trouwens een programma gezien waarin gezegd werd dat als je gezond probeert af te vallen dat het kan voorkomen dat je soms weken of zelfs maanden op hetzelfde gewicht blijft. Nu hoop ik niet dat dat voor mij ook geldt. Het is namelijk niet echt goed voor mijn motivatie als mijn harde werk geen resultaat oplevert.

Voorlopig ga ik dus maar door met te proberen om 2 keer in de week naar mijn werk te fietsen en me zoveel mogelijk te houden aan mijn gezonde eetpatroon. Mochten het spieren zijn die ik nu aan het kweken ben dan moet mijn gewicht uiteindelijk toch gaan zakken.

:incredible74:

March 18, 2010 om 10:12
hi Ingrid,

fijn dat je vandaag een halve kilo lichter bent! Ik ben echt enorm onder de indruk van jouw afvalprestatie!!! Misschien zie je het zelf niet altijd zo, maar je bent al zover gekomen dat je echt niet de moed op mag geven. Zelfs niet als je een poosje blijft hangen. Dat stilstaan funest is voor je motivatie snap ik (zo werkt het bij mij nl. ook), maar probeer te zien hoe veel je al gepresteerd hebt. De rest volgt ook, zeker weten!
:gazodoor2:

groetjes,
Duckie
March 18, 2010 om 10:45
Hé goed zeg! Is het erg afzien, met 1500 kcal? Of valt het wel mee? Ik heb eens zitten kijken in het eetdagboek hier op de site en met wat aanpassingen zou ik ook op 1500 kcal kunnen gaan zitten, maar dan moet ik wel het een en ander ontberen. Ik hoop dat ik met wat ik nu eet nog een poosje afval. We zijn nu zo'n beetje hetzelfde afgevallen, alleen moet ik nog meer dan jij. Maar, de aanhouder wint en ik ga ervoor. En jij ook hoor, moed erin houden, ook al val je even niet af. Je bent toch lekker sportief bezig en eet gezond, dat is ook al heel wat waard toch?
Groetjes van Alice!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan