Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 18, 2010

Tezziejj woog op het moment van schrijven 113.50 kg (bmi: 35.82).

Ik ben deze week (maandag) begonnen met Sonja Bakker. Het gaat tot nu toe heel goed. Wat ik moeilijk vind is elke dag op hetzelfde tijdstip eten. En ik heb het op dit moment erg druk op school waardoor ik, als ik nog boodschappen moet doen, pas om half 8 thuis ben en dus pas om 8 uur ofzo eet. Maar ik neem aan dat als dat elke dag zo is, dat het geen heel groot probleem is. In Italië eet men toch ook pas om 9 uur? Ik heb er ook aan gedacht om eerst te eten en dan boodschappen te doen, maar de supermarkt is vlak bij mijn school dus dat zou onzin zijn. Ik doe nu boodschappen voor een halve week. Voor 1 week is het te veel om in één keer mee te nemen.

Ik heb een paar jaar geleden ook Sonja Bakker geprobeerd maar toen woonde ik nog thuis en nu woon ik op kamers. Het grote verschil is dat toen ik nog thuis woonde, ik stiekem at en dus niemand dat zag. Als ik dan tegen iedereen zei dat ik niets verkeerd gegeten had begon ik het zelf ook te geloven en hield ik mezelf voor de gek. Nu hou ik mezelf niet meer voor de gek want ik ben er nu heel bewust van wat ik eet. Ik neem gewoon mijn eten mee naar school en ga niet naar de kantine waardoor ik ook daar niet door verleid wordt. En voordat ik de trein in ging kocht ik heel vaak nog iets lekkers. Dat doe ik nu ook niet meer omdat ik op de fiets naar school ga.

Ik ging altijd heel laat naar bed omdat ik overdag niet aan mijn huiswerk begon en dat dan dus nog 's avonds moest doen. Nu probeer ik het grootste gedeelte op school te maken. Dan maar iets langer op school blijven, als ik dan thuis kom ben ik klaar met schoolwerk. Dat geeft me veel rust in mijn hoofd waardoor ik ook het eten beter vol kan houden. Ik vind het nog wel heel erg moeilijk als ik 's avonds niets mag. Meestal zet ik dan toch een kopje koffie of iets dergelijks omdat dat een vol gevoel geeft. Gisteravond heb ik een eierkoek genomen omdat ik heel duizelig werd. Ondanks dat dat niet zo erg is voel ik me dan achteraf wel slap omdat er in het boek Streng! staat.

Oh en het water drinken is ook moeilijk maar volgens mij gaat het goed. Ik heb een flesje water op school die ik regelmatig leeg drink. Ik heb geen moeite met het drinken want ik vind water lekker maar ik moet er regelmatig aan denken dat ik nog niet genoeg heb gehad. En ik word er helemaal gek van dat ik de hele dag naar de wc moet haha

Ik voel me nu al veel schoner van binnen.

Ik ben niet zo'n kei in dagboeken bijhouden maar ga toch proberen vrij regelmatig hier iets te plaatsen

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan