Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 18, 2010

Peloosje woog op het moment van schrijven 79.40 kg (bmi: 27.47).

:lente6: :lente4: :voorjaar:


Wat een heerlijk weer is het vandaag!!!
Ben uit het werk direct gaan :hardlopen: en moet zeggen dat het erg moeizaam ging, ik had erg veel last van de warmte. Zijn we ook niet meer gewend he?!
Ik loop zowiezo beter in de kou. Kan slecht tegen hitte... en dat voor een Italiaanse!! (klopt genetisch natuurlijk helemaal niks van!!)

Heb nu 5,2 km in 31,37 min gelopen. Dus theoretisch zou ik de 5 km in 30,20 min moeten kunnen lopen en dat is mijn snelste tijd tot nu toe. Ben erg benieuwd met de wedstrijd op 5 april...maar dat is denk ik niet te vergelijken....volgens mij is het in het begin allemaal dringen bij de start en loop je te sjokken. Dan is er ook nog het gevaar dat je als je eenmaal de ruimte hebt, door al het enthousiasme te snel gaat en daarna jezelf stuk loopt...... maar we zien het wel. Heb er best zin in, maar vind het ook wel spannend hoor! :bang:

Heb gisteren voor het eerst sinds lange tijd weer eens veel te veel gegeten. Ben erg gestresst de laatste paar dagen, misschien dat het daardoor komt, bleef maar eten..... dus er is niks af, maar liefst 3 onsjes erbij... :pruil:
Vandaag weer niks aan de hand (althans tot nu toe :D)

:liefs: :peloosje:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan