Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 18, 2010

Newmeeee woog op het moment van schrijven 109.90 kg (bmi: 35.89).

Oooh nee, vanmorgen stond er gewoon weeer 85,7 op de weegschaal, haha. Beetje deprimerend hoor. Maar ik houd de moed erin ;). Het komt vast goed. Gister lekker wezen shoppen. Heel wat nieuwe dingetjes gekocht, dan is het toch al wel goed te merken dat ik ben afgevallen! Alles staat toch net even wat leuker! ;)
Gisteravond nog lekker een uurtje gesport en vandaag even niet. En dan is het gelukkig alweer bijna weekend!! :D

xx

March 18, 2010, gewijzigd door Lovale op March 18, 2010 om 14:21
Hee, gezellig! Vind fijn om er af en toe ff met iemand over te kunnen kletsen. Ik heb er heel lang over gedaan om af te vallen. Sonja bakker geprobeerd, maar toen viel ik bijna flauw van de honger.. En daarna gewoon lekker veel bewogen en geprobeerd wat te minderen met snoepen enzo. Dus eigenlijk heel simpel, maar ben nou eenmaal een echte snoepkont. Ben nu 1 keer langs geweest bij een dietist, die heeft me nog een paar tips gegeven omdat ik de hele tijd qua gewicht stil bleef staan. Maar die zegt dat het heel normaal is dat je schommelt en dat er best 2 kilo tussen mag zitten.
Nu volg ik mathijs vrieze dieet. Is heerlijk dieet!! En voelt helemaal niet als een dieet! Je mag best veel eten en je tussendoortjes mag je zelf bepalen. Als je er meer over wil weten, wil ik wel ff een dagmenu overtypen.

Ik had precies hetzelfde. Vorige week was ik nog 83 en nu weer anderhalf kilo zwaarder. Snapte er ook niets van, ik heb wel mn best gedaan. :(
Maar ben je al lang bezig met dieeten? Want jij bent ook al heel erg veel afgevallen!! Super zeg!
March 18, 2010 om 17:05
Heej

Jah tis echt nie slecht gegaan vanmorgen op de weegschaal hooor...en niet afgevallen, wel 200 grammetjes omhoog gegaan...maar dat noem ik geen aankomen, wedden dat ze morgen al af zijn :) Ik ga lekker vroeg slapen
dan voel me morgen echt lekker fit!

Ik durf niks te kopen, of aan te passen, want weet standard dat ik me er dik in ga voelen, heb namelijk de kast vol met schattige dingetjes die e klein zijn :( mja, ik ga de goeie kant op dus :)

Morgen kan ik weer iets later opstaan, normaal moet ik altijd om half7 al op...morgen ff rustig aan doen :)

grrr...ik wil onder de 70 zitten morgen hehe
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan