Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 18, 2010

Yogix woog op het moment van schrijven 87.80 kg (bmi: 29.68).

Zoals ik al vertelde had ik afgelopen week de teugels een beetje losser gelaten, en daar moet ik helaas nu de gevolgen van dragen :grrrrrr:.
Al een week of wat sta ik een beetje stil met gewicht verliezen (en dat terwijl ik mij weer heel netjes aan het strenge cambridgedieet houd.
Niet getreurd, ik ga toch wel door, maar zo makkelijk als het in het begin ging, zo lastig vind ik het nu om vol te houden.
:angry:

Anyway, dan nog maar even wat langer door, ik krijg immers bijna niets binnen, zou toch dan automatisch af moeten vallen. Ik geef (nog niet) op :muwhahahaha:

Onbekend
March 18, 2010 om 14:09
Opgeven, staat dat wel in jouw woordenboek? Gewoon even doorzetten. Maar ik vraag me dat ook wel eens af. Ik heb wel eens een 500 calorien dieet gevolgd en na een week of 2 stopte ik met afvallen. Onmogelijk volgens mij, maar na 6 weken.... nog geen gram eraf. Wat bleek, het gevreesde plateau. Mijn lichaam had inmiddels genoeg aan die 500 calorien het deed er er gewoon mee. Toen ik 700 calorien ging eten kwam ik aan ?????? nou jij weer...........
Hoe komen mensen in hongerstaking dan toch zo mager vraag je je dan af he.
Maar jij gaat nog wel ff door, je komt er wel.
xx SB
March 18, 2010 om 17:35
Hee SB,
Ja vind het zelf ook wel een beetje gek, maar ik ga vol goede moed verder. Opgeven terwijl ik al bijna 15 kilo kwijt ben is geen optie, ik ben immers al over de helft. Nog even een paar weken afzien en dan kan ik hopelijk weer eens lekker fijn SB'en :muwhahahaha: dat wordt nou toch echt wel eens tijd. Achter de geraniums zitten daar word je op een gegeven moment ook zo zat van:whoepie:
X A.S.B.
Onbekend
March 19, 2010 om 04:00
Hoi Yogix,

Moet nog wel even wennen aan je nieuwe nickname!
Natuurlijk geef je het niet op, je gaat hartstikke goed. Gewoon volhouden en het gewicht zakt weer.

Succes de komende week,

Groetjes
:welnu:
March 19, 2010 om 04:43
He,
Tja dat duurt weer even voordat t lichaam die extra dingen verbrand heeft, hou vol dan merk je binnekort wel weer dat t goed gaat! Dat is met zulk soort dieten als je even iets anders doet, gaat je lichaam de extra, vasthouden. Maar daarna reageert het lichaam wel weer keurig op t dieet...komt goed!
Succes:arciry:
March 19, 2010 om 13:22
@wilkok, natuurlijk ga ik nog door, het ging veel te goed, ik ben ervan overtuigd dat het ook wel weer goed komt.
@Arciry, Dankje voor je opbeurende woorden, ik ga ook zeker volhouden, ik ben het nu zat (mijn gewicht dan), het dieet nog niet. :muwhahahaha:
Liefs Yogi
March 20, 2010, gewijzigd door Yogix op March 20, 2010 om 06:26
Hoewel ik al 3 bakken koffie naar binnen heb, (en vanmorgen weer hetzelfde woog als gisteren), ging ik net op de weegschaal staan, (na een hevige "bevalling";) en ja hoor er was 0,4 kilo af, zou het nu de goede kant weer op gaan en zou mijn geduld weer beloond worden, vast wel :whoepie:
Maandag, als ik weer moet wegen, weeg ik hopelijk bij de consulent ook onder de 90 (mijn weegschaal is liever voor mij dan die van de consulent), maar ja, ik sta op mijn eigen weegschaal zonder kleren en broodjenuchter, ik ga me voor de consulent echt niet uitkleden, de man schrikt zich dan een hoedje:muwhahahaha:
March 20, 2010 om 08:41
Hoi Yogix,

Omdat ik volgende week start met Cambridge was ik rond aan het kijken hoe het andere Valtaf-deelnemers vergaat die dit dieet volgen. Zodoende kwam ik even bij jou kijken. Mijn andere buddy's doen het Cambridgedieet (nog) niet, zodat een klankbord bij iemand die er ervaring mee heeft erg welkom is. Bedankt dat je mij als buddy hebt toegevoegd.

Mensen in mijn omgeving zijn van mening dat ik overdrijf als ik zeg dat ik overgewicht heb. Maar ik kan écht niet meer in de spijkerbroeken die ik vorig jaar nog wel aankon. Heel frustrerend, elk jaar een maatje erbij. Ik heb een goed gevoel bij Cambridge, zoals je al zegt: je hoeft niet na te denken wat je zal eten vandaag. Het zijn de shake's repen en soepjes. Of ze lekker zijn zal ik nog ervaren.

Ik kom regelmatig even kijken hoe het jou vergaat.
Groetje,
:pleuntje:
March 20, 2010 om 09:56
Als jij zelf vind dat je moet afvallen, dan moet je dat gewoon doen.
En daarbij is -wat mij betreft- Cambridge een makkelijke oplossing, nergens over nadenken, gewoon precies nemen wat Cambridge je voorschrijft.
Ik zal je blijven volgens, wanneer ga jij beginnen?
March 20, 2010 om 16:03
teugels niet laten vieren dan... nou ja.. een beetje
:jackd56:
March 20, 2010 om 16:28
Gerard, ik heb de teugels weer strak aangehaald, hoewel ik het nu even moeilijk heb, maar gelukkig heb ik niets in huis dus kan ik ook niet "smokkelen".
Vanavond maar -heel saai- een beetje vroeger naar bed, morgenochtend als ik op de weegschaal stap, weet ik vast weer waarvoor ik het doe :afgevallen:

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan