Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, April 22, 2010

Yoto woog op het moment van schrijven 95.50 kg (bmi: 33.04).

Zo het gaat best. Ik heb inmiddels een afspraak bij de dietist op 17 mei. Helaas nu herstellende van een ooroperatie dus sta heeeeeeeel onder curatele van mezelf gezien ik weet dat ik altijd ga eten wanneer ik pijn heb. Tot nu toe ook iedere avond hieraan toe gegeven. Ga het vanavond proberen te laten.

April 23, 2010 om 07:55
Ik hoop dat het ondertussen al wat beter met je gaat: met de oren en met het eten. Ik heb al weken een hardnekkige verkoudheid en dat geeft mij ook altijd meer behoefte aan zoete dingen. Tot hiertoe heb ik het nog wat in de hand, maar we houden het in 't oog!
Prettig weekend!
April 27, 2010 om 05:12
Gelukkig ben je wat opgeknapt en heb je terug smaak van je eten. En 2 koekjes lijken me nu ook niet echt een probleem. Zolang je in het geheel maar niet te veel binnenkrijgt moet dat toch kunnen.
Ik voel me nog altijd beroerd: mijn verkoudheid wordt erger ipv beter en ik heb heel veel last van mijn bovenrug. Volgende dinsdag gaan ze eens kijken of het misschien iets neurologisch is want ik heb er al zes beurten kine opzitten en dat helpt niks, integendeel. Ook op het werk is het erg druk en ik heb het gevoel dat ik over mijn grenzen aan het gaan ben. Morgen moet ik van 9 uur tot 22 uur aanwezig zijn (vergadering, les, vergadering) terwijl ik officieel maar 3 uur per dag werk...
Met het eten en het afvallen ben ik niet meer zo veel bezig. Ik eet natuurlijk niet lukraak maar ik heb er op het moment echt de energie niet voor. Gelukkig blijf ik nog netjes op gewicht. Misschien zijn we toch op weg naar een rechtvaardige wereld? ...
Doe het goed verder en zie dat die pondjes in de lentezon smelten, hé.
Nu snel maken dat ik op de tram zit.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan