Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, April 22, 2010

Krulle86 woog op het moment van schrijven 63.50 kg (bmi: 22.50).

:weegschaalrose: -600gr

Voila, we zitten terug lekker onder de 60kg:D! Heb wel niet veel zin om er heel uitbundig over te doen, want wie weet morgen... Ben er toch niet gerust in! Maar zal het zéker niet laten om er vandaag van te genieten hoor;).

Gisterenavond naar de zumba geweest en het was heel leuk:). Het heeft weer eens deugd gedaan. Ik kijk weeral uit naar maandag voor de volgende keer:-D!!

En daarna nog iets gaan drinken met de collega's van het werk. Én ik ben heel braafjes geweest:holy:. Toen ik toekwam heb ik een witte Martini gedronken en daarna heb ik het flink bij theetjes gehouden:). Had er eigenlijk echt geen moeite mee. De collega's hadden op den duur ook zin in een theetje of een koffie en we maakten er gewoon een gezellig koffiekransje van:-D. Je had ons moeten zien zitten zo rond 12u op café met onze thees en koffies, precies de bejaardenclub:lachen:. Maar het was wel gezellig!

Vandaag moet ik op uitstap met 2 gasten van mijn werk. Er is een festival aan zee en vandaag is het voor personen met een handicap. Lekker naar het zeetje dus;). Maar!! Er is geen eten op het werk voorzien en het wordt dus frieten van zo'n kraampje daar. En ik heb daar nu écht geen zin in!! Heb zaterdag al frieten gegeten en vind 2x in een week teveel. Denk dat ik een maaltijdreep ofzo ga meenemen en dan thuis nog wat eet als ik gedaan heb met werken. Zal dan wel na 21u zijn als ik thuis ben.

Heel veel succes iedereen!!
:bigsmile:
Nele


Onbekend
April 22, 2010 om 05:05
Heeeey meis,

Wat goed weer in de 5 maar snap wel hoor dat je bang bent maar meis je moet het zo zien ff schommelen en strx blijft het zo en schommel je alleen maar lager en lager toch en je hebt gister super je best gedaan en op korte of lange termijn wordt dat echt wel beloond :)

Ntja had een fybroom is geen wratje maar lijkt er wel op en die zat op me hoofd maartja met kammen en naar de kapper is gewoon niet echt mooi he..
maar die naald wojow die deed pijn moest ook nog een half uur langer wachtern dan me afspraak en was echt zenuwachtig maar me mama is meegegaan maar ze gingen me dus verdoven maar drie prik voelde je echt in je hoofd gaan en dan een half min lang JAKKES... maar heb het overleefd :grinnik: en kreeg verband om me hoofd zo onder me kin en dan om me hoofd heel charmant nu zit er alleen nog een pleistertje op
en vanochtend -200 gram 61,8 yeahhhh alleen idd nu het weekend...
wil echt niet drinken.. en meestal maak ik ook een plan maar niet drinken is een lastige haha maartja volgende week ook koninginnendag & uitgaan en die week erop ook nog jarig DRAMA!!!!! maartja moet het halen en moet ook ff dat sporten weer oppakken voel me langzaam beter worden verkoudheid is nog niet weg duurt echt lang maartja..

Meis succes vandaag zal weer een lastige dag worden maar weet dat je het kan
:liefs: :hug:
April 22, 2010 om 05:39
Hoi Nele,

je vraag is zojuist beantwoord (met grafiek) in mijn dagboek.
Ik hoop met dit stukje je angst voor de weegschaal weg te nemen, en anderen te overtuigen om toch vooral genoeg te eten, en af te zien van lijnen (te weinig eten) en (extreem) sporten om af te vallen, zonder dat ze daarvoor extra eten om hun stofwisseling in orde te houden!

Het wordt bijna tijd om in plaats van 80% eetbelasting over te gaan naar 85%, zodat je probleemloos overgaat in stabilisatie. Immers als je je streefgewicht bereikt hebt, dien je dus ook op 100% eetbelasting te zitten!

En nu ga ik zelf ontbijten! (ook te laat!) :lachen:

:zauberhaft:
Onbekend
April 22, 2010 om 06:25
Hey Nele!!

Waaauw wat goed 59.5. Dat is nog niet eens nét onder de 60, dat is al dik eronder :D I'm proud of you. En ach, al ga je er weer een keertje boven vande week, als je zo doorgaat zit je binnen nu en één of 2 weken zeker definitief onder de 60. Stiekem ben ik een beetje jaloers nu, dat ik zo'n lambal ben :D een paar weekjes geleden zat ik ook nog netjes op de 59.

Vroeger ging ik inderdaad wel 'ns naar de zonnebank, maar ik heb er nu toch wel een beetje iets tegen ja.. Als je in het zonnetje loopt krijg je in ieder geval niet alleen kunstmatige straling. Ook al zal het wel niet veel uitmaken als je ook ligt te bakken op het strand enzo ;-) maar ik heb gewoon zo veel berichten gelezen dit jaar over de relatie tussen zonnebank en huidkanker. Vind het maar eng! Dus goed smeren en dan hopelijk toch nog een klein beetje een kleurtje krijgen voor ik wegga door het echte zonnetje :-)

Met trainen gaat het nu wel weer goed, ben blij dat ik deze week een beetje rustig aan kan doen (ook al voelt het heel gek om een dag over te slaan, stom he!!) - volgende week kan ik dan weer flink aan de bak. Heb er ook steeds meer zin in doordat het lekker weer is...Het is heerlijk om over die atletiekbaan te sjezen als het zonnetje op je bol staat!

Ja de status van nu is eigenlijk, het begint met R en eindigt op Edelijk... Hehe. Klote is het niet echt meer, maar stiekem baal ik nog wel 'n beetje.

Echt super goed dat je het bij één Martini en heel veel thee hebt weten te houden. Ik vind thee altijd zo rottig vanwege de chocolaatjes en koekjes. Daar ben ik echt verzot op :D ..Vande week stond ik in de kroeg en toen heb ik in plaats van biertjes spa rood en rivella gedronken, vond ik ook best goed :)

Lekker dat je vandaag naar zee gaat..!! Ik zit de hele dag op het werk en wou dat ik lekker naar buiten kon, ook al is het best frisjes :) is er trouwens niks anders qua eten dat je kunt halen? Wok ofzo? Nouja als je om 21u thuis bent kun je nog best wat avondeten maken toch.

Meis fijne dag, geniet ervan!

Liefs
April 22, 2010 om 08:32
Heyla,

amai, super dat je zo onder de 60zit terug!!! :-) ben kei blij voor je!
nu volhouden hé,
wel echt grappig van je bejaardenclubje.. XD

nog veel succes hé meisje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan