Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, April 22, 2010

Geenflauwidee34 woog op het moment van schrijven 104.00 kg (bmi: 36.41).


Onbekend
December 13, 2010 om 05:53
:hallo:

Natuurlijk ken ik jou nog, hoe zou ik die flappers van jou kunnen vergeten :ineendeuk: Lang geleden dat je hier geweest bent, ben wel blij dat je weer terug bent. Op het moment ben ik niet zo actief hier, maar ik hoop dat ik daar snel weer verandering in kan brengen. Hoe gaat het zo verder met je? En natuurlijk met je zoon en man.
Zoals je wellicht gelezen zult hebben ben ik ondertussen meerdere keren aan die knie geopereerd, maar nu hebben ze dan eindelijk een nieuwe knie gegeven. Het gaat langzaam vooruit, maar het eerste jaar zal ik problemen blijven houden met vocht in de knie en ook nog pijn. Dat is natuurlijk vooral als ik weer iets nieuws moet gaan oefenen, daar reageert de knie heel erg op. Maar het komt goed, daar heb ik vertrouwen in. Het heeft gewoon tijd nodig. Mijn gewicht zullen we het maar niet over hebben, dat is rampzalig jammer genoeg. Maar ook daar gaan we weer aan werken als ik weer wat meer en langer dingen kan doen. We laten ons niet kisten hé? Ik zal jouw nieuwe profiel ook bij mijn buddy's zetten, dan verwijder ik die oude. Raar dat je daar niet meer in kon loggen. Zal eens kijken of dat bij Tenderly ook zo is.

:hug::groetjes::elvisforever:
Onbekend
January 10, 2011 om 15:04
:hallo:

Allereerst de allerbeste wensen voor 2011. Dat het veel geluk en vooral gezondheid mag brengen. Hoe staat het met je goede voornemens? Hopelijk zie ik je hier snel weer.

:groetjes::elvisforever:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan