Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, April 22, 2010

Boubker woog op het moment van schrijven 88.30 kg (bmi: 32.04).

:dagboekje02:

Nou...Ik snap niks meer van mezelf. Het ging hartstikke goed en het sporten hielp me echt!Helaas heb ik het moeilijk als ik ineens aankom, terwijl ik dan niks anders doe..waardoor ik wel eens in mijn oude gewoonten val:dommie:, te veel eten dus..waardoor ik dus nog meer aankom (gelukkig valt dit mee, door het sporten)..het is dus een visieuse cirkel.
Gelukkig lukt het me meestal wel om het de volgende dag te "herstellen" door wat minder te eten (balansdag). Het sporten doe ik in elk geval wel elke week en dat hou ik al heeeel wat maanden vol. Helaas rommel ik steeds weer wat met het eten aan..Dan lijkt met goed te gaan en paar dagen daarna krijg ik ineens een eetbui:vreten:. Dit houd niet meer in dat ik hele verpakkingen leeg kan eten, maar mijn rem gaat dan een beetje weg. Hier baal ik vreselijk van:snik:. Gelukkig heb ik eind deze maand weer een afspraak bij de dietiste en hopelijk kan die mij verder helpen:help:, want ik weet het niet meer, zo kom ik natuurlijk nooit bij die 70 kilo...:tl|: Maar ik geef de moed niet op:schopondermijnkont:, want ik ben al zo ver gekomen!!De rest moet ook lukken, alleen het word blijkbaar moeilijker dan ik dacht..

Liefs en :succesbuddies:

April 24, 2010, gewijzigd door Laurie27 op April 24, 2010 om 05:30
Hoi meid,

Onthoud dat je het kan en heb vertrouwen in jezelf, je bent al zover gekomen! Het zou zo zonde zijn als je het bijltje er bij neer gooit! Dan is alles voor niets geweest toch? Tuurlijk heb je wel eens een dipje, dat heb ik ook, maar als je daarna herstelt is er niets aan de hand! Je moet proberen te onthouden dat je sterker bent dan eten! Misschien is het handig dat je weer invult wat je eet? Toen ging het heel goed en zo heb je wel wat meer zicht op wat je binnen krijgt! Ik doe het ook weer en ik vul het sporten ook in, dat motiveert! Zullen we gauw weer samen gaan sporten?

Dikke kus van mij
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan