Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, April 22, 2010

Mouse01 woog op het moment van schrijven 120.00 kg (bmi: 37.87).

Zijn we dan weer. Het is weer eens tijd voor een nieuwe bijdrage.

Ik ben blij en trots op mezelf. Er zijn nu eindelijk 20 kilo vanaf. Maar dit is natuurlijk niet (nog lang niet) wat ik eraf wil hebben. Maar ik ga rustig verder.

Ik heb vooral de manier van eten veranderd. Ik eet drie maaltijden.

1. Ontbijt, 1 broodje met beleg, of een kommetje crusli
2. Broodje met beleg tussen de middag, meestal rond 11-12 uur.
3. Avond eten als ik thuis kom wat altijd rond 18 uur is.

En mocht het een keer zo zijn als ik dit niet haal of we gaan uit eten dan is het ook geen ramp. Ik heb geleerd afvallen moet niet een straf zijn, want als je dan stopt dan komen de kilo's er zo weer aan. je moet je manier van leven omgooien. Met kerst heb ik ook chips en snoepjes gegeten. Maar in mate. En in het weekend. Nou als ik dan een keertje wat meer eet tussen de middag of een chocolaatje nou so be it. Dan tijdens het avond eten iets minder.

Ook bij mij is de boodschap aangekomen. Het gaat er natuurlijk om dat je gezond eet. Maar het gaat vooral om de hoeveelheid. Je kan best een keertje popcorn eten in de bios als je er maar op let dan je daarna niet nog eens een heel vet en calorien rijk avond eten gaat eten. Alles moet in balans zijn. Zo had ik laatste 2 stukken taart gegeten door de middag, ik had er trek in.
Maar dan heb ik die avond alleen een bak met magere vruchten kwark gegeten. Heerlijk en je gaat er echt wel vol van zitten.

Ik weet ideaal is als je tenminste twee keer per week 2 uurtjes gaat sporten. Nou sorry daar heb ik geen tijd voor. Dus bij mij is het elke week 1 uur sporten. Meestal na het eten even rusten en dan een uurtje ff sporten. Dan doe ik half uur cardio soms 45 minuten. En de rest kracht training. En als ik het een weekje niet red dan is het ook niet erg. Tuurlijk het kan sneller en beter en ik had allang 30 kg eraf kunnen hebben. Maar wat ik daar wel niet voor moeten doen. En dat heb ik er niet voor over.

Nou mensen dit was mijn bijdrage. Misschien heb je er wat aan of misschien ook niet. Je kan me altijd wat laten weten.

Groet Mouse

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan