Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, April 22, 2010

Jessica78 woog op het moment van schrijven 96.40 kg (bmi: 33.75).

sjonge jonge.

aan iedereen die het niet eens is met mijn dieetmethode......lekker boeiend.

waarom moeten die frusties die niet af kunnen vallen zich zo nodig afreageren op de mensen die dus wel bewezen hebben lekker af te kunnen vallen. zo kinderachtig.

had er van de week weer een. toen ik 37 ! kilo afgevallen was kreeg ik ook al van die jaloerse vrouwspersonen op de mail. is zo snel afvallen wel gezond? nee 35 kilo te zwaar zijn is lekker gezond.

zo ik heb me lekker op mijn eigen profieltje afgereageerd, daar heeft tenminste niemand last van.

lekker puh. hahahaaaa

Onbekend
April 25, 2010 om 06:03
Tadaa zo dat is er lekker uit lucht het op:lollig:

Lekker je eigen gevoel volgen hoor je moet het tenslotte
allemaal ook zelf doen!
Laat de :muts:en maar lekker door mutsen.

:02fijnemiddag:
April 25, 2010 om 06:46
Hoi Jessica,

Wat gaan we gelijk op zeg, echt niet normaal. Hoewel de site nog uitgaat van mijn allereerste gewicht in oktober 2007, kijk ik nu even naar m'n gewicht sinds de bevalling. Mijn thuisgewicht eerder deze maand was ook 107 kilo en ik stond van de week ook op 102! Grappig he? Ik heb nu de spirit goed te pakken en gelukkig word ik er ook voor beloond. Dat stimuleert m'n spirit weer en dus is t cirkeltje nu even rond. Hopelijk blijft t even zo!!

Hoe gaat t bij jou? Lukt het in combinatie met de borstvoeding? Lijkt me heel erg moeilijk, ook omdat je natuurlijk toch moet zorgen dat je genoeg binnen krijgt voor de kleine. Bij mij is de borstvoeding geen succes geworden helaas. De eerste week ging goed, het kwam mooi op gang, maar daarna stortte in no time m'n hele productie in en moest het met steeds meer flesjes worden aangevuld. Vanaf drie weken leeft ze uitsluitend op de flesvoeding. Dat gaat ook prima trouwens hoor, maar ik vond het wel jammer dat het niet lukte. En ik had gehoopt door het geven van borstvoeding ook nog wat kilo's kwijt te raken haha. Met dat in het vooruitzicht had ik vast even flink lopen eten haha. Wel er flink van genoten maar nu moet ik op de blaren zitten.

Wat je schrijft herken ik wel een beetje ja. Toen ik zoveel was afgevallen merkte ik wel dat sommige van m'n vriendinnen zich anders gingen gedragen. En ja, tuurlijk ben ik zelf ook veranderd! Ik voelde me goed in m'n vel en sexy, en genoot van alle aandacht. Ik straalde gewoon! En sommigen waren daar volgens mij toch een beetje jaloers op. Als je dik bent, ben je ongevaarlijk en nu was dat in vrij korte tijd omgedraaid. Nou ja, jammer dan, hun probleem! Iedereen die je je nieuwe mooie slanke lichaam niet gunt, is je vriendschap gewoon niet waard. En dat ik dat zeg is dus ook een nieuw inzicht, verkregen door m'n afgeslankte lichaam. Maar ja, na die zwangerschap is het nu omgedraaid en voelde ik me ook weer ontzettend dik. Gelukkig gaat het lijnen nu lekker en hoop ik dat ik weer op weg ben naar dat nieuwe lekkere gevoel van vorig jaar. Alhoewel ik door schade en schande ook wel realistisch blijf. Ik weet niet of ik het ga volhouden, ondanks dat ik me graag weer zo supersexy als eerst zou willen voelen! Ik heb nu wel m'n streefgewicht heel optimistisch op 75 ingevuld, maar doe het toch maar stapje voor stapje. Vanochtend was ik 101,20 en m'n eerste doel is om van drie cijfers naar dubbele cijfers terug te gaan. Met Koninginnedag in t vooruitzicht is dat al een opgave.....

Heel veel sterkte en tot mails!

:twix2:
April 26, 2010 om 14:47
Hoi hoi,

Zie ik nu pas: wat een prachtige buikfoto heb je, echt helemaal super! Ben je zeker wel heel trots op??

groetjes en succes!
Twix
April 26, 2010 om 17:15
Hallo Jessica,

Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van je zoon. Ik hoop dat alles goed gegaan is? Ik zat een beetje te surven op valt af en zag je berichtjes. Ik zou graag even met je willen bellen omdat ik je wat wil vertellen over de periode waarin je nu zit wat wel van belang is. Mocht je dat goed vinden, dan kun je mijn telefoonnummer op mijn site vinden. Ik weet niet hoe en of je via hier een prive bericht kan sturen.
Liefs, Henriëtte
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan