Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, April 22, 2010

Suzz1983 woog op het moment van schrijven 73.30 kg (bmi: 23.93).

Update van vrijdag morgen:
De weegschaal gaf vanmorgen 69,7 aan!!! Precies hetzelfde als de vorige week :genieten: Na afgelopen weekend ben ik daar gewoon héél blij mee.
Dus mijn dag is weer helemaal goed. Nu dit weekend een beetje beter opletten zodat ik volgende week wel weer wat afgevallen ben.

Liefs Suzz

=====================


Hallo buddies,

Ik heb een geweldig weekend gehad! Met 11 meiden naar zee geweest en heerlijk weer gehad... :zon: Wat wil je nog meer? Vrijdag een strandwandeling gemaakt, gegourmet en daarna gezellig een spel gedaan met zn allen. Zaterdag stond ik al weer om half 9 (!) op het strand haha, kan nooit zo goed uitslapen. Dus lekker op het strand gewandeld, het weer was toen al super! 's Middag zijn we Den Haag in geweest, daar hebben we een soort van puzzeltocht gedaan door de stad. Daarna in Scheveningen gegeten en daar op stap geweest.
Zondag ook weer naar het strand geweest en daar lekker gewandeld. Verder in de tuin van ons huisje heerlijk genoten van de zon.

En... ontzettend veel foute dingen gegeten, maar deze week de draad weer opgepakt. Alleen we bijna iedere dag iets van chocolade gegeten :$ maar ja ben ook ongesteld deze week en dan is dat héél lastig gte weerstaan.
Dus dat gaan we volgende week weer anders doen!

Ik ga morgen mijn gewicht invoeren. Vanmorgen was het 70,0, dus hopelijk zit ik er morgen weer net onder en is de 'schade' van vorig weekend weer bijna weg. Komend weekend heb ik gelukkig geen 'vreetfestijnen' op het programma dus hopelijk lukt het me om me netjes te gedragen wat eten betreft.:holy:

Succes allemaal weer!

Liefs Suzz

April 22, 2010 om 12:18
Wat goed dat jullie er zoveel van heeft genoten meid...hoop dat de schade weer hersteld is ;)
Nog veel suc6 komende weekend...:zethemop: Alvast :eenfijnweekend:
Onbekend
April 22, 2010 om 13:06
Hey!

Nou met al dat gewandel van het weekend zou de schade vast wel mee vallen. Ik hoop dat je morgen die 6 weer gaat zien. Zou toch wel een erg leuk verassing zijn, of niet.

In ieder geval heel veel succes morgen!

Liefs Mo
April 23, 2010 om 01:45
Hopelijk is de weegschaal wat vriendelijk vandaag en is de 6 er terug!

Je hebt wel gelijk hoor: weekends zijn plezant én nodig, maar voor de lijners onder ons vaak de grootste uitdagingen :-)

Je bent alleszins op goeie weg!

Grtjs
April 23, 2010 om 02:35
Net je update gelezen...
Supertof dat de schade volledig ongedaan is gemaakt!

Bedankt trouwens voor de tip over de vis. Ik leef met een echte vleeseter samen en dan vergeet ik wel eens dat vis zich ook leent voor BBQ en dergelijke. Ik had me al voorgenomen om kip te eten, maar misschien verander ik nog... :-)

We gaan ervoor dit weekend hé!

Groetjes
April 23, 2010 om 03:15
Wow das leuk meid...nu op de goede voet verder ;)
Veel suc6 voor het weekend :)
:yougogirl:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan