Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, April 22, 2010

Appieboem woog op het moment van schrijven 73.30 kg (bmi: 22.37).

Zo, die weegschaal deed effe een paar dagen niks maar dat scheen aan mijn router te liggen. Nou ja, weeg nu ongeveer 73 kg en het afvallen is wat stil gevallen. Heb 10 dagen koolhydraat vrij (zo goed als..) gegeten en ben snel gwicht kwijt geraakt. Ik was er erg enthousiast over en zal uitleggen waarom. Heb ooit het cambridge dieet gevolgd. 3 weken volgehouden. Je kiloos vliegen er af maar er is een enorme kanttekening. Je eet alleen maar shakes en reepjes en je krijgt maar ca 500 calor. per dag naar binnen. Hierdoor voel je je ontzettend slap. Je hongert jezelf uit. Ik bleef volhouden omdat de kiloos er af vlogen maar na drie weken ben je het echt spuugzat. ben af en toe bijna flauw gevallen van de slapte in mijn lichaam.

Toen ik las dat je hetzelfde kon bereiken met een atkins (of lookalike) dieet was ik eerst sceptisch. Feitelijk mag je nog van alles eten, je hoeft echt geen honger te lijden maar de kiloos gaan erg nog steeds snel van af.
Vergeleken bij cambridge is dit heel makkelijk vol te houden.
Heb me tegoed gedaan aan kip, veel vis, veel eieren en de lekkerste kaas soorten.
Ruim zes kilo in 10 dagen. Ik ben zichtbaar afgevalen en kan mijn strakke tshirts al weer aan zonder een buikje waar te nemen. heerlijk.....

Kom nu in fase twee. Wat koolhydraten toevoegen in de dagelijkse patronen.
Dat moet goed gaan en is welkom. Heb weer trek in een lekkere bruine boterham en in later stadium een kopje soep waar ik gek op ben. Verse groenten etc.
Ben benieuwd of ik daadwerkelijk op de 71 kan uitkomen. Dat is eigenlijk iets te optimistisch gesteld maar ik weet hoe goed ik me voelde toen ik zoveel woog...

Morgenavond een feestje, ik denk dat ik mezelf maar even iets meer ga gunnen...

tot laters
Ap

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan