Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, April 22, 2010

Joev woog op het moment van schrijven 88.20 kg (bmi: 31.63).

Dat valt me nog mee:staycool:, vanochtend op de weegschaal :emielopdeweegschaal:en 88,2 kg:aangekomen2:. Had eigenlijk meer verwacht, heb me de laatste weken totaal niet met de lijn :fatlady:bezig gehouden. Zullen nu weer gaan beginnen:meetlint: Hans bevalt het low carb erg goed, dus gaan we dat maar eens doen. Hebben het al eens een tijdje gedaan, maar aten in het weekend gewoon. Nu wil ik in het weekend ook doorgaan. Hans kan dan in het weekend wel koolhydraten eten als hij dat wil. Moet hij zelf maar kijken. Ik ga er in ieder geval voor. Uiteindelijk vielen we toen goed af. :lieveweegschaal:
Gisteren veel plantjes :lente4:gekocht en alles in bakken en potten :lente2:gezet.Ziet er weer fleurig uit. In de achtertuin nog 3 balconbakken :lente1:en dan is alles weer zomerklaar. Ik had :tomaat:en :chili:zelf gezaaid in een kasje op de vensterbank. Heb ze helaas te snel nsar buiten gedaan, ze hebben de nachtkou niet overleefd. Maar zag nu dat ze :chili:, :paprikarood:, komkommer en :tomaat:planten nu ook bij de AH verkochten. Misschien ga ik daar nog wel wat kopen.
Ben net terug van de tennisbaan:sign05:, Hans moest competitie spelen. Wat was het koud:winter03:. Zit nu heerlijk bij te komen in een warm huis. Ga zo lekker met een wijntje :tipsy:nog een beetje televisie kijken tot hij thuiskomt. Dan nog even kletsen, met een wijntje:wijntje:, en dan lekker slapen:zzzz:. Ons nieuwe bed slaapt heerlijk. Wat een verschil met ons oude bed. Ik kan het iedereen aanraden: een boxspring van Swiss Sense.
Ik wens iedereen weer veel succes het komende weekend :zethemop:en tot schrijfs.
groetjes :joev:

April 22, 2010 om 16:56
Hoi Jolanda,

Mijn boxspring is niet van Swiss Sense maar slaapt ook fantastisch!
Je gaat weer hard aan de slag las ik maar realiseer je wel als daarmee op houdt dat het er weer aanvliegt. Dus heel erg uithijken hoor en het is niet goed voor je stofwisseling hoor. Probeer je alleen maar te waarschuwen want ik weet wat het is al je schildklier helemaal fout gaat.
Je bent wel mollig maar niet echt heel zwaar. zou het dan toch niet beter zijn als je wat rustiger zou afvallen?
Maar ja, wie ben ik en je moet natuurlijk doen wat jij het beste vind en een koolh. arm dieet is niet zo gek maar dat dr. Franck of dr. Atkins, is zo rigoreus.
Wil alleen het beste voor je hoor, dus ................
Wens je in elk geval heel:veelsucces: met alles wat je doet.
Voor straks:slaaplekker:maar dat zal wel na :tipsy: Geniet ervan meis, proost.
Tot mails,
:tian:
April 22, 2010 om 16:58
Veel succes met je plantjes.
:tian:
April 22, 2010 om 17:09
Bedankt voor je wijze raad. Ben van plan om het niet zo idioot streng te doen. "s morgens wel een sneetje brood of knackebrot, lunch misschien wat joghurt met fruit en/of cruesli en dan 's avonds alleen vlees, vis of kalkoen/kip met veel groente. Datg 's morgens allemaal eieren beviel mij ook niet zo goed. Begon bijna de kakelen van al die eieren. Doe het een beetje op mijn eigen manier. Heb een artikel in een Duits blad gelezen dat je best in de ochtend wat koolhydraten kunt eten, dan moet je dag nog beginnen en verbrand je die wel en dat in de loop van de dag steeds minder koolhydraten. Ik denk dat ik het op die manier ook best lang vol kan houden. Het is in ieder geval wel allemaal lekker om te eten, veel in onze smaakrichting. Veel kruiden, sausjes enzo. Ik hoop dat het gaat werken.
Ben in ieder geval wel gemotiveerd. Koninginnedag komt Sanne naar Sneek, mijn moeder en mijn broer komen dan ook bij ons. We gaan dan lekker asperges eten, traditioneel met ham en hardgekookte eieren en voor de liefhebbers nog een stukje gebakken zalm erbij. Doe er dan wat nieuwe gekookte aardappeltjes bij, maar die hoef ik dan niet. En ik denk ook niet dat ik ze zal missen, lekker een paar asperges meer. Ik heb jou er nog niet over gehoord. Zijn er al asperges bij jullie bij de boer of is het nog te koud?
groetjes, :joev:
April 22, 2010 om 17:23
Hier zijn ze nog niet. Ze lopen 3 weken achter vanwege de kou maar het zal nu niet lang meer duren en dus de :bea:dag zal het hier ook wel raak zijn, denk ik. Zoals jij het beschrijft, loopt het water me in de mond. We zijn dan wel 4 weken weg in de aspergetijd dus ik moet dan wel heel gauw aan het invriezen gaan.
Heerlijk hoor, ik kijk er naar uit.
Nogmaals heel veel succes en ik hoop volgende keer als je een dagboekje schrijft dat je minstens een :kg: :dalendelijn: is.
Tot mails,
:tian:
April 23, 2010 om 03:04
Hey,
zoals Tian zegt niet te streng zijn hoor!
Maar hoor wie het zegt, spring zelf een gat in de lucht als de weegschaal een mooie :pijldown: aangeeft
Voorlopig ben ik (nog) niet echt streng voor mezelf en het lukt ook wel.
Dit weekend wordt prachtig:zon3:, dus we gaan kunnen zonnen
Veel plezier met de plantjes
groetjes
Onbekend
April 23, 2010 om 05:15
:hallo3: Hoi jolanda,

je tuin weer vol mooie plantjes? ik kan er ook zo van genieten. heb van de week ook veel plantjes gekocht maar vanwege de nachtvorstjes heb ik ze nog even onder de overkaping gezet. vandaag of morgen gaat alles in potten ,bakken en tuin! dan ziet de tuin er gelijk veel fleuriger uit! :lente4:

m'n zooltjes heb ik nog niet, ik ben gisteren pas bij de podotherapeut geweest en die maakt ze nu, woensdag zijn ze klaar.
mijn afvallen gaat op dit moment niet zo heel goed omdat ik niet zoveel beweging heb nu vanwege 'n ontsteking onder m'n linker voet en 'n hielspoor aan m'n rechtervoet :S dus je ziet wel, het gaan nog niet zo lekker hier... maar ik probeer het toch 'n beetje in de hand te houden anders gaat het straks helemaal mis! :bloos:

ik wens je 'n mooi weekend toe. :eenfijnweekend: geniet van het zonnetje! :zon:

:groetjes2: Anne :yingyang:
April 24, 2010 om 08:32
Hoi Joev,

:dankje: voor de :complimentjes:
Tot mails,
:tian:
Onbekend
April 27, 2010 om 08:01
Leuk die plantjes in de tuin zetten!Heb vandaag de bloemetjes binnen gezet!Letterlijk dan he!hahaha!Gewoon om me eens te verwennen en ook leuk oranje bloemetjes met koninginnedag!
Fijn dat je lekker slaapt in je nieuwe bed!Moet ook nog een keer een ander matras gaan bestellen!Lig momenteel niet erg makkelijk!Veel succes met het afcallen he!Groetjes van Ineke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan