Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 24, 2010

Liesje600 woog op het moment van schrijven 62.20 kg (bmi: 21.52).

Joehoe super blij! Heb me vandaag na een week nog eens gewogen: 62.2kg! Ben deze week dus 800g afgevallen :). Tel daar nog eens bij dat ik ongesteld ben en ik ben helemaal tevreden. Ik vind het wel nog vreemd dat ik zoveel ben af gevallen want heb af en toe iets gesnoept en ook wat wijn gehad maar natuurlijk wel veel lichaamsbeweging gehad.
Wanneer is jullie weegmoment? Hopelijk is bij jullie ook alles oké
groetjes

Onbekend
April 25, 2010 om 09:34
He meid, super gedaan! Meestal is het wel zo dat je vocht vasthoud in die dagen vlak voor je menstruatie maar dan nog is dat gewoon een superresultaat!
Hier is alles ok dus nog een hele leuke avond en succes he! Groetjes
Onbekend
April 25, 2010 om 13:58
Haha het festival hier was een beloning op zich :d Tsja pizza eten is niet doorgegaan dus eigenlijk niet zo erg (a) Ja ik hoop dat ik ooit zo'n goede relatie krijg als zei. :) Nog een leuke avond en groetjes,;)
Onbekend
April 27, 2010 om 04:38
hey meid,

bedankt voor je lieve berichtje!
Wat een goed resultaat weer, 0,8kg! Je gaat lekker:D dan maakt 1 avondje je een beetje laten gaanniet zoveel uit. Gewoon dag erna weer btje compenseren ofzo:) zoals je zelf dan zegt, geowon binnen je calorieen blijven:) Je bent al zo ver dus dat komt vast goed:)

Die feestjes zijn vreselijk idd! Maar ik ga gewoon lekker drinken maar let op het eten, ga niet in de stad allemaal vette happen kopen maar neem gewoon 3 stuks fruit en 7 boterhammen mee ofzo voor de hele dag:) heb ik ruim genoeg aan en dan blijft er genoeg voor drank over;) hihi

Hebben jullie ook zo iets als koninginnedag??

Zet hem heel erg op he! volgende week weer zo een mooi resultaat! SLANK SLANK SLANK! dat willen we zijn en zien:D woehoeee!!!

Liefs :kusje: Tanja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan