Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 24, 2010

Dreamcatcher75 woog op het moment van schrijven 112.60 kg (bmi: 38.06).

Dag 1 van de actieve fase zit erop; even wennen... het 1 was ook lekkerder dan het andere... de chocomousse was gewoon chocomelk gebleven.. haha.. maar goed.. wel lekker.. en de aardappelpuree was gewoonweg smerig... maar goed, hij ging achter de welbekende kiesjes inclusief wat sperziebonen en tomaat.. en het omeletje? Heerlijk! Echt lekker.. had die met ham.... ik heb wel honger gehad. eerlijk is eerlijk. Gruwelijk honger zelfs.. maar goed. Dat hoort erbij de eerste 3 dagen. Vandaag is alweer dag 2. IK GA DIT VOLHOUDEN!!! Waarom? Voor mezelf, voor m'n man en zeker voor mijn kindertjes! IK WORD EEN FITTE MAMA.. en nog belangrijker; IK BLIJF HET!

Op naar onder de magische 100!! IK KAN DIT EN IK GA DIT DOEN! Zo... even mezelf een peptalk gegeven! Ga lekker m'n kleine poppetje uit d'r bedje halen...

Liefs en succes voor vandaag!
Dreamy

April 24, 2010 om 06:11
Hoi!

Natuurlijk ga je het volhouden!! De kop is eraf zullen we maar zeggen! Ik moest ook wennen hoor afgelopen week. Maar ik had gister de aardappelpuree en vondt m heerlijk. Had op internet een hoop negatieve berichten over de aardappelpuree gelezen, en dus maar n receptje opgezocht. Uiteindelijk werd het: aardappelpuree, een half gesnipper uitjes, en n teentje knoflook erdoor, wat kruiden en bakken in de olie. T was zalig!!

De rest is nog steeds goed te doen hoor, maar ik heb gelukkig geen honger gehad, dat scheelt natuurlijk enorm. Gister had ik even een moeilijk momentje, had n vergadering tot laat, en toen kwamen de schalen snacks enzo op tafel pfffffff.....

Wel moet ik zeggen dat ik zoals vandaag moeite heb om aan m'n vijf zakje te komen. Je komt wat later uit bed, gaat wat later eten enzo. En dus zit ik nu op nog maar 1 zakje, terwijl ik er (over n half uur) al 3 op moet hebben. Dat gaat dus niet lukken:-(... Vanmorgen al gestreken, en de boel opgeruimd, en dan straks de tuin in, alles voor de callorieen zeg maar....

Nou, zet m op, en geniet van het weekend!

P.S. Wanneer moest je nou ook alweer wegen?

:watergeven2:

Liefs An
April 24, 2010 om 06:29
Hallo Dreamcatcher,

Ik volg dan wel geen prodimed, maar wel een eiwitdieet. Dus dacht, laat ik even reageren.

Die eerste dagen, moeilijk hoor. Ik kon geloof ik aan niets anders denken als aan het dieet (wat mag ik en wanneer mag/moet ik weer iets nemen).
Natuurlijk ga je dit volhouden. Je weet dat die eerste dagen moeilijk zijn, maar daarna ga je je alleen maar beter voelen. Met dat in het vooruitzicht houden, ga je het zeker redden!

Wat heb je het mooi omschreven in je introductie, je droom vangen. Dat is inderdaad waar volgens mij iedereen hier mee bezig is.

Heel veel succes.

Groetjes,
Saskia

:yoepie11:
PS: ik voeg je toe als buddie.
Onbekend
April 25, 2010 om 07:58
Dag!

Ik ben 156 januari 2010 begonnen met Prodimed op een gewicht van 112.8...
Vandaag gaf de weegschaal 91.4 aan..
Dus: gewoon volhouden! Dan wordt je vanzelf beloond :)

Succes!

Jessica

ps.. Bij mij is het in al die weken ook nog niet gelukt om van de heerlijke chocolademousse ook echt een mousse te maken.. Volgens mij kan het gewoon niet!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan