Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 24, 2010

Mamavan3jongens woog op het moment van schrijven 104.60 kg (bmi: 33.77).

pfffff, afgelopen week geschommeld, niet leuk meer hoor!! Er waren dagen dat ik zwaarder woog dan de dagen ervoor, terwijl ik bijna niets binnen krijg als alleen de zakjes (en af en toe een plakje kaas, of een klein beetje vlees (omdat dat natuurlijk ook eiwitten zijn).

Maar nu ga ik dan toch maar eventjes heel streng alleen 5 maaltijdvervangers eten. En, niet dagelijks meer op die weegschaal gaan staan, want de ene dag hou je echt meer vocht vast dan de andere (dat merkte ik wel!).

Misschien dat ik morgen nog wel even weeg (omdat ik vandaag ook heeeeeeeeel strikt het dieet ga volgen). Om daarna pas weer volgende week mijn nieuwe gewicht in te voeren!!

Soms dus wel de neiging gehad om er de brui aan te geven, maar elke keer als ik iets anders wilde klaarmaken zei een stemmetje dat ik het niet moest doen (ik had zelfs al een keer de crackers klaar staan, heb ze maar gewoon weggemikt ;-)). Ik kan dit overwinnen!! Nog 4,5 week volhouden en dan mag ik even 3 daagjes genieten van het gewone eten, daar moet ik maar aan volhouden. En wat the ..... zijn nu 4,5 week??

Ik voel me gewoon veel fitter en zekerder nu ik aan het lijnen ben, dus waarom juist die trek naar snoep, chips en chocolade??? Misschien wel omdat ik het al meer dan een maand niet gehad heb.....Afkicken is toch moeilijker dan ik dacht, dus eigenlijk moet ik dit dieet gewoon zo lang volhouden als ik nog snak naar die ongezonde dingen, want zolang ben ik gewoon nog steeds die junkie!

April 30, 2010 om 14:43
ik begrijp helemaal wat je bedoelt. Ben nu ook wel erg benieuwd hoe het afgelopen week is gegaan, nu je het op de strenge wijze doet !

Ik moet zeggen dat ik al 16 weken op de strenge manieren bezig ben, met -27.8 kg als resultaat. Ik heb ook echt van die dagen dat ik overal zin in heb, maar hoe harder ik dat denk, hoe sterker ik ben om er niet aan toe te geven. Is zo zonde om nu de fout in te gaan. Hoop dat het je weer gaat lukken het doel te behalen wat je voor ogen hebt.

Lekker rennen met de jongens !!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan