Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 24, 2010

Ellepel30 woog op het moment van schrijven 144.90 kg (bmi: 47.31).

Het is weer veel te lang geleden dat ik iets geschreven heb.
Nou wil het nu ook niet echt lukken:dom:
Ik denk dat het komt omdat ik vol spanning aan het wachten ben op het advies van de obesitas kliniek. Eind maart ben ik daar geweest voor het intake en ik zou binnnen 4 weken iets te horen krijgen. Volgende week is de 4de week, maar ik wil het NU weten!!!!

Vorig weekend had ik een gigantische dip. Op een gegeven moment heb ik zitten :supercry: om niks. Het ging echt nergens over. Maar goed het moest er blijkbaar wel uit.

Deze week ging het gelukkig weer beter. Woensdag een superleuk teamuitje geha.(Rissie bedankt voor de gezellige dag, het was :nar1:)

Vrijag was een van mijn leerlingen voor het laatst. Ze gaat naar een andere school, dus maandag beginnen ik met 24 kinderen. Hoop veranderingen gehad dit jaar. Drie leerlingen zijn verwezen en 2 kinderen nieuw in de groep. Zoveel heb ik nog nooit meegemaakt.

Mijn :koelkast: begint eindelijk wat leger te worden, waardoor ik me ook wat beter op het weekmenu kan richten. Wie weet is er volgene week weer iets af.

:ellen2132:

April 24, 2010 om 04:55
Goedemorgen Ellen,

wat goed om een nieuw dagboekje van jou te lezen! Dat is toch altijd een stap in de goeie richting, voor mij is het tenminste sowieso een slecht teken als ik hier niet meer typ... :S

Wat verwacht je van de obesitaskliniek? Ga je daar een soort programma volgen? Hoe werkt dat? Vertel! En is dat gewoon in de buurt? Of moet je daarvoor ver reizen?

Ga je helemaal volgens het weekmenu van valtaf eten? Ik kan dat nooit goed volhouden, omdat je dan zoveel dingen moet kopen die je niet altijd op gebruikt... Maar goed, als het voor jou heel goed werkt, is dat wel heel goed denk ik!

Nou, heel veel succes en hou ons op de hoogte over wat de obesitaskliniek je verteld! (+)

:triskel1982:
April 24, 2010 om 12:51
Hey El!

Graag gedaan hoor, van dat teamuitje, was echt leuk!! :)

Wel balen van je weekenddip vorig weekend, soms zie je het opeens niet meer zitten.. Alles is teveel en dan helpt nog maar 1 ding: een lekker potje janken, jezelf even echt zielig voelen, hoofdpijn krijgen van het janken, jezelf stom vinden dat je zit te janken, harder janken, nog meer hoofdpijn en dan opeens zijn de tranen op en heb je alleen nog maar hoofdpijn..
Wat een gedoe eigenlijk!
Dit weekend voel je je hopelijk beter!
Laat maar weten als je iets hoort van de kliniek, spannend!!!!!

Fijn weekend!

Maris
April 26, 2010 om 06:46
Ik zeg weg met schuldgevoel en op naar de dunne(re) lijn!!! (+)

Veel succes deze week!!!

:triskel1982:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan