Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 24, 2010

BlondeSuus26 woog op het moment van schrijven 91.80 kg (bmi: 34.98).

Mijn eerste week zit erop... Ik ben niet zo heel gemotiveerd geweest moet ik bekennen! Afgelopen donderdag heb ik mijn eerste WeightWatchers cursus gehad. Een hartverlamming kreeg ik op die weegschaal, haha. Voor het gemak was ik even vergeten dat ik met kleding en schoenen etc op de weegschaal moest in plaats van, net als thuis, in een adamskostuum.

Die doorgeslagen weegschaal heeft er wel voor gezorgd dat ik onder het toeziend oog van de coach eens goed met mijn neus op de feiten gedrukt ben. Ik heb haar plechtig beloofd deze week alles wat ik in mijn mondje steek op te schrijven, dus dat doe ik dan ook fanatiek. Overal waar ik ga en sta is ook mijn weekplanner! Maar dat ik alles moet opschrijven betekend niet dat ik geen moeite heb nu... Mijn god... Het lijkt wel of ik juist nu zin heb in alles! Of zijn dat de ontwenningsverschijnselen?! Vervelend is het wel en ik hoop ook dat het snel over is.
Nu ga ik mezelf maar eerst druk maken om een lunch met een van mijn vriendinnen. Gelukkig op een terras, dus kan ik zelf kiezen wat te nemen!


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan